R rastamann Site Gezgini Mesajlar 87 8 Eylül 2016 #1 Nedense bu dönem yıllık plan hazırlamak zahmeti katlanan çok az kişi var,bu derleme yıllık planlar işinize yaraması dileğiyle Ekli dosyalar 2016-2017 6.sınıf yıllık plan SON.rar 2016-2017 6.sınıf yıllık plan SON.rar 47.7 KB · Görüntüleme: 3,425 2016-2017-yillik-plan-5-sinif.rar 2016-2017-yillik-plan-5-sinif.rar 10.8 KB · Görüntüleme: 3,283
Nedense bu dönem yıllık plan hazırlamak zahmeti katlanan çok az kişi var,bu derleme yıllık planlar işinize yaraması dileğiyle
Z Zanzara Üye Mesajlar 3 13 Ekim 2016 #7 rastamann' Alıntı: Nedense bu dönem yıllık plan hazırlamak zahmeti katlanan çok az kişi var,bu derleme yıllık planlar işinize yaraması dileğiyle Genişletmek için tıkla ... Hocam ben ilk defa göreve başlıyorum şu an ücretli olarak çalışacağım mevcut planları aynen kullanabilir miyim yoksa her okul kendine göre plan mı hazırlıyor bu konuda hiç bilgim yok biraz bilgi verirseniz sevinirim.
rastamann' Alıntı: Nedense bu dönem yıllık plan hazırlamak zahmeti katlanan çok az kişi var,bu derleme yıllık planlar işinize yaraması dileğiyle Genişletmek için tıkla ... Hocam ben ilk defa göreve başlıyorum şu an ücretli olarak çalışacağım mevcut planları aynen kullanabilir miyim yoksa her okul kendine göre plan mı hazırlıyor bu konuda hiç bilgim yok biraz bilgi verirseniz sevinirim.