bilişimci_50
Üye
Merhaba hocalarım. Milli eğitim bakanlığının yayımladığı senaryolarda 2.sınav uygulama olarak görünüyor. Bununla ilgili dökümanlarınız veya uygulama esnasında verebileceğimiz sorular elinde olan paylaşabilirse sevinirim.
Paylaşır mısınız hocam?Merhaba hocalarım. Milli eğitim bakanlığının yayımladığı senaryolarda 2.sınav uygulama olarak görünüyor. Bununla ilgili dökümanlarınız veya uygulama esnasında verebileceğimiz sorular elinde olan paylaşabilirse sevinirim.
Bunlar hocamHangi senaryo hocam?paylaşır mısınız
teşekkürler hocamgeçmiş yıllarda yaptığım örnek sınav
Saklamıyorum hocam. Zaten fazla puan veriyorum. Öğrenci de notunu görerek alıyor. İtiraz olmuyor. Ölçekli puan anahtarı kullanıyorumuygulama sınavı sonunda öğrencilerin oluşturduğu dosyayı saklamamız gerekiyor mu?
idareye ölçekleri mi veriyorsunuz hocam? bir de ne yapmaları gerektiğini sınav kağıdı vererek mi söylüyorsunuz?Saklamıyorum hocam. Zaten fazla puan veriyorum. Öğrenci de notunu görerek alıyor. İtiraz olmuyor. Ölçekli puan anahtarı kullanıyorum
teşekkürlerÖlçekler bende kalıyor, sene sonu yazılı kağıdı ile teslim ediyorum .çocuklara da sınav sorusunu gösteriyorum.