Y yusufcuk51 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 763 10 Aralık 2013 #1 dün 6. sınıflardan birine bu sorulurdan sadece 2 tanesi biraz dana zor olanı sordum sonuçlar çok kötü çoğu 45 altında aldı.bugün biraz daha kolaylaştırıp 5. sınıfları yapıyorum sizce nasıl? Ekli dosyalar 5-aa.rar 5-aa.rar 207 KB · Görüntüleme: 234
dün 6. sınıflardan birine bu sorulurdan sadece 2 tanesi biraz dana zor olanı sordum sonuçlar çok kötü çoğu 45 altında aldı.bugün biraz daha kolaylaştırıp 5. sınıfları yapıyorum sizce nasıl?
ahmetfx Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,728 10 Aralık 2013 #2 Sorular kolay, inşallah yaparlar. Sadece kapasite sorusunda sabit diski anlamayabilirler, fotokopilerde de düzgün çıkmayabilir.
Sorular kolay, inşallah yaparlar. Sadece kapasite sorusunda sabit diski anlamayabilirler, fotokopilerde de düzgün çıkmayabilir.
Y yusufcuk51 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 763 10 Aralık 2013 #3 fotokopide güzel çıkıyor ama ne olduğunu soruyolar derstede bahsetmiştim yine de açıklamasını yaptım
moonwalker Aktif Üye Mesajlar 117 10 Aralık 2013 #4 Sorular zor değil bence. Çalışma sorusu niyetine ben de bizimkilere bir sorayım bakalım ne yapacaklar. :roll: Teşekkürler...
Sorular zor değil bence. Çalışma sorusu niyetine ben de bizimkilere bir sorayım bakalım ne yapacaklar. :roll: Teşekkürler...