B bil_tek&yaz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 350 12 Kasım 2018 #1 (Düzeltme Yapıldı) Biraz İnternet'teki soruları kullandım. Biraz kendim ekledim düzelttim ortaya bu sorular çıktı. 5. ve 6. sınıf kazanımlar benzerlik gösterdiğinden bazı sorular aynı. İşinizi kolaylaştırması dileğiyle. Ekli dosyalar 5. Sınıf Sınav Soruları.rar 5. Sınıf Sınav Soruları.rar 19 KB · Görüntüleme: 670 6. Sınıf Sınav Soruları.rar 6. Sınıf Sınav Soruları.rar 18.8 KB · Görüntüleme: 622
(Düzeltme Yapıldı) Biraz İnternet'teki soruları kullandım. Biraz kendim ekledim düzelttim ortaya bu sorular çıktı. 5. ve 6. sınıf kazanımlar benzerlik gösterdiğinden bazı sorular aynı. İşinizi kolaylaştırması dileğiyle.
L LostParadise Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 505 12 Kasım 2018 #2 Teşekkür ederiz hocam emeğinize sağlık
S sevket.yilmaz Üye Mesajlar 42 12 Kasım 2018 #4 Bende paylaşayım arkadaşlar. 6.Sınıflara giriyorum sadece. Onun için 6.sınıflara göre hazırladım... Ekli dosyalar 6.sınıflar.rar 6.sınıflar.rar 54.7 KB · Görüntüleme: 219