Hocam bugün ilçe zümresi yaptık ve BT ve Yazılım Öğretim planına göre plan yapıp bu konuları anlatıp bunlardan sınav yapmaya karar verdik. 1 yazılı ve 1 adet de eğer şartlar uygunsa uygulama sınavı yapacağız.fcig' Alıntı:Not vereceğiz, tamam da nasıl sınav yapılacak? Ne bir müfredat var, ne pdf dahi olsa bir kılavuz kitap var, ne de iyi bir donanıma sahip bir laboratuarımız var. Sınıflar 35 kişi biz neye göre ders verip neye göre değerlendirme yapacağız???? Belirsizlik devam....
xchg' Alıntı:EBA'nın sitesinde Seçmeli dersler tanıtım videoları var.Orada bile dersimiz seçmeli olarak tanıtılmış.Meb'in sitesinde altta duyurular kısmından görebilirsiniz.
oyungezer' Alıntı:Hocam bugün ilçe zümresi yaptık ve BT ve Yazılım Öğretim planına göre plan yapıp bu konuları anlatıp bunlardan sınav yapmaya karar verdik. 1 yazılı ve 1 adet de eğer şartlar uygunsa uygulama sınavı yapacağız.fcig' Alıntı:Not vereceğiz, tamam da nasıl sınav yapılacak? Ne bir müfredat var, ne pdf dahi olsa bir kılavuz kitap var, ne de iyi bir donanıma sahip bir laboratuarımız var. Sınıflar 35 kişi biz neye göre ders verip neye göre değerlendirme yapacağız???? Belirsizlik devam....
tdemirparmak' Alıntı:xchg' Alıntı:EBA'nın sitesinde Seçmeli dersler tanıtım videoları var.Orada bile dersimiz seçmeli olarak tanıtılmış.Meb'in sitesinde altta duyurular kısmından görebilirsiniz.
28.05.2013 sayili TTKB kararini okur musunuz! Siz nerede yasiyor ve hangi dersin ogretmenligini yapiyorsunuz? Anlamakta gucluk cekiyorum dogrusu! Ilkogretim kurumlari yonetmeligi 35 ve 36 maddeleri de okuyun...
Insaf.