Hocam dikkatin için teşekkürler. Kesinlikle haklısın. Sanırım kahve az gelmiş Konuyu takip eden arkadaşlara gerekli uyarıyı yapıp düzeltme yapacağım.artemisem' Alıntı:Olcay Hocam ellerinize sağlık,çalışmalarınız diğer arkadaşlarımızı olduğu gibi beni de şevklendirdi. Herkes okulunun durumuna göre ufak değişiklikler yaparak kullanabilir diye düşünüyorum.
Yalnız bir şey dikkatimi çekti; Ekim ayının 3. haftası Kurban Bayramı nedeni ile tamamen gidecek. O haftayı da tam işlenecekmiş gibi doldurmuşsunuz. Yanlışım varsa düzeltin.
s_kajmeran' Alıntı:eya' Alıntı:Olcay hocam öncülüğünüz için teşekkürler.
Çok fazla bilinmeyen bir kaç kaynak paylaşmıştım. (Scratch'ın bilinirliği arttı tabi) Özellikle BT sınıfı olmayanlara daha fazla; aynı zamanda BT sınıfı olup, arada bilgisayardan uzak etkinlikler yapmak isteyenlere fayda sağlayacak etkinlikler içeren bir kaç site var.
Sanırım sakla samanı gelir zamanı atasözünün yeri geldi Özellikle CSunplugged'ddaki kaynakları (Türkçeye çevrilenler de var) incelemek için ayırdığınız vakit boşa gitmeyecektir.
ilkogretim-bilisim-teknolojileri-uygulama-ve-materyaller-f138/bilgisayar-olmadan-bilgisayar-bilimlerini-ogrenmek-guzel-t85073.html
Hocam google'da arayınca çıkan türkçe kaynaklar var onun dışında site üzerinden Türkçe kaynaklara nasıl ulaşıyorsunuz?
Bu arada gerçekten çok hoş bir site, paylaşım için teşekkürler...
oz_om' Alıntı:Arkadaşlar odtü'nün web, programlama ve schratch üçlemesi kitapyurdunda odtü'nün kendi sitesine göre oldukça uygun geldi bana ve sipariş verdim. inşallah bu sene verimli olur. Olcay hocamın ve tüm arkadaşlarımızın emeğine değer inşallah.
s_kajmeran' Alıntı:Evet hocam csunplugged için soruyorum... Ben googleye yazınca bulabiliyorum site arayüzünden ulaşamıyorum...
botehasan33' Alıntı:Arkadaşlar, "aslicakir" hocam da değinmiş ama; 'Scratch ile Programlamayı Öğreniyorum', 'Çocuklar İçin Programlama' ve 'Çocuklar İçin Web Tasarımı' kitaplarının dr.com.tr'deki fiyatları daha uygun. Ben de dün akşam üçünü birden sipariş ettim. Üstelik 25 TL üzerine, kargo bedava. Linkler aşağıda
Çocuklar İçin Programlama
Çocuklar İçin Web Tasarımı
Scratch ile Programlamayı Öğreniyorum