Hocalarım setleri nasıl alacaksınız?Çocuklar alır mı hemen ben de ne yapacağımı şaşmış durumdayım. Ardunioya hakimim yanlız set yokBen de kodu game lab scratch mbot ve lego setlerinden anlatmayı düşünüyorum ardunio bizim okul seviyesine ağır gelebilir öğrencilerin durumuna göre
İyi çalışmalarElinde bu sene 5. sınıflarda seçmeli olarak okutulacak olan Robotik Kodlama yıllık planı olan var mı acaba
Hocam bahsettiğiniz mikrodenetleyici Ardunio sanırım set olayını nasıl yapmayı planlıyorsunuz?İyi çalışmalar
Valla ben dersi açmadım hocam. Açan hocalarımız setleri almıştır diye düşünüyorum. Yoksa zaten bir işe yaramaz teorik anlatmak.Hocam bahsettiğiniz mikrodenetleyici Ardunio sanırım set olayını nasıl yapmayı planlıyorsunuz?
Ağustosun son günlerinde bir anda herşeyi değiştirince öyle oluyor hocam. Yoksa kimse zorla din derslerini seçmiyor malum.Secmeli dersler geçen seneden belirlenmiyor mu?usule aykırı değil mi?talim terbiye yıllık paylaşması da gerekir.ogretmenler kafasına göre mi takılacak?
Plan ortaokul seviyesi için biraz ağır. Bende ayarlamaya çalışıyorum ama bitmedi. Açıkçası bu sene 5ve 6 için aynı planı kullanacak olsam da seneye 6 biraz daha ağır olabilir. O yüzden bu sene algoritma ile başlayıp o mantığı anlasınlar istiyorum. Mblock üzerinde duracağım. Scratch yok zaten. Tinkercad üzerinde devreleri çalışıp sonra gerçek devrelere geçmeyi planlıyorumHocam bahsettiğiniz mikrodenetleyici Ardunio sanırım set olayını nasıl yapmayı planlıyorsunuz?
Hocam bizim robotik kodlama sınıfımız var 4 laptop 2 lego seti 4 mbot var ama 30 ar öğrenci var sınıflarda?bt sınıfımız da var ama içinde hiç bilgisayar yok bi şkilde yapıcazHocalarım setleri nasıl alacaksınız?Çocuklar alır mı hemen ben de ne yapacağımı şaşmış durumdayım. Ardunioya hakimim yanlız set yok
Hocam çok güzel olmuş emeğinize sağlıkZümre olarak biz de okul imkanlarını göz önünde bulundurarak planlarımızı hazırladık.
https://www.bilisimnotlari.net/2023/09/2023-2024-unitelendirilmis-yillik-planlar/ indirebilirsiniz.