5 Okula Ücretsiz 5 Gb Web Hosting - Ek Kontenjan

Kodla Büyü

omerbilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Diğer bir başlıkta açtığımız konuya 5 okul müracat edip sadece 2 si müracatı tamamlamış olup diğer 3 okulun başvurularını iptal ederek boşalan yere 3 okul almayı uygun gördük. Geçen 1 hafta süre zarfında alan adını alıp bize başvuru yapmadıklarına göre yeni taliplilere bu imkanı verelim.

önceki konumuz: hosting-reseller-vps-dedicated-f83/5-okula-5-gb-ucretsiz-hosting-hizmeti-1-yil-t77996.html

Ön Başvuru yapanlar:
1- CUMHURİYET YİBO // İPTAL EDİLDİ
BİTLİS/ADİLCEVAZ
04343113288

2- Sergentepe İ.O.-Merkez/K.MARAŞ-03442212405 //ÖZel mesajla tekrar irtibat kurdular başvurusu geçerlidir.

3- bayır ilköğreitm okulu // İPTAL EDİLDİ
muğla-bayır
2522255014

4- Okul Adı: Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu // Tamamlandı
İl - İlçe: Söğüt/Bilecik
Okul Yetkili Tel: 02283615194
Site adresi: http://sogutertugrulgazi.k12.tr/

5- Okul Adı:Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O. // Tamamlandı
İl - İlçe:Bağcılar/istanbul
Okul Yetkili Tel:Tel:0 212 447 32 66
Site Adresi: http://bagcilarmehmetakifersoyioo.k12.tr/

Diğer konuya cevap yazan istanbul38 nickli üyeye öncelik verileceğini burada belirteyim sağolsun konuya ilgi göstererek cevap yazmış isterse 1. kontenjan kendisine aittir. Diğer iki kontenjan (3 de olabilir istanbul38 kabul etmezse) sırasıyla bu konuya cevap yazan okullara verilecektir.

-----------------------------------------------------------------------------------------
ÖNCEKİ KONUDAN ALINTI:
Bu konuya cevap yazan ilk 3 okula 1 yıl boyunca ücretsiz 5 GB hosting hizmeti vereceğiz. Lütfen bilgileirnizi aşağıdaki şekilde yazınız.
Okul Adı:
İl - İlçe:
Okul Yetkili Tel: (zorunlu değil özel mesaj da atabilirsiniz)

Hosting paketi genel olarak aşağıdaki özellikleri kapsar.
Web alanı: 5000 MB (5 GB)
Trafik : Sınırsız
Subdomain: Sınırsız
Addon Domain: 3 Adet
MySQL Veritabanı: Sınırsız
Email Hesabı: Sınırsız (Web alanınızı kullanır dolayısıyla alan sınırı vardır)
Kontrol Panel: Cpanel

Dileyene http://www.bedavaokulsitesi.com sistemi ücretsiz kurulur.

http://www.centoshost.com Bu kampanya ile 5 okulu Online yönetilebilir Portal bir sistemle tanıştırıyor...

Şart: Okulun sitesi olmaması veya meb sunucusunda barındırıyor olmasıdır. Meb sunucusu dışında hosting hizmeti alan okullar zaten HTML derdinden kurtulmuş demektir bu sebeple bu konuda ihtiyacı olan okullara öncelik vermeyi tercih ediyoruz.

** 1 Yıl sonunda okul dilerse hizmeti almaya devam eder, dilerse başka bir firmaya geçebilir, düşük paket mevcutsa paketi düşürebilir veya iptal edebilir. Öngörülen ücret 50 - 60 Dolar civarındadır.

http://www.centoshost.com
Hayırlı Olsun...

1- Gelincik İlköğretim Okulu
Sinop/Merkez
Telefon:0368 2611988

2- ŞEHİT POLİS İSMAİL ÖZBEK İLKÖĞRETİM OKULU
KESTEL/BURSA
5056606998

3- istanbul38 Nickli Üyedir (kendisi katılmazsa aşağıdaki okullar öncelikli tercih edilecektir.)

Yukarıdaki listedeki okullar en geç cuma gününe kadar alan adlarını tamamlarlarsa işlem gerçekleştirilecektir. Yukarıdaki okulalrın olumlu dönüş sağlamaması neticesinde aşağıdaki okullardan tercih yapılacaktır.

Yedek1- derbent ilköğretim okulu
derbent-konya

Yedek2- 100. yıl İlköğretim Okulu
yenişehir/bursa
Telefon:0224 7730082

teşşekkürler ömer hocam.. html site kullanıyorum.. alan adı için başvuru yapıp bu başlık altıında yazarım.. iyi çalışmalar..

toplukonutlar.k12.tr alan adı alındı ve onaylandı. dns ler girildi.
şehit polis ismail özbek ilköğretim okulu kestel/bursa
5056606998

YALVAÇ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
YALVAÇ/ISPARTA
02464415556
* yalvaceml.k12.tr başvuru yapıldı belge gönderilecek

Okul Adı: Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu
İl - İlçe: Adana/Yüreğir
Okul Yetkili Tel: 05054984890

Hocam açıkçası forumdaki sıraya göre ben aldım. Özel mesajdan takip etmedim. sizin mesajıda şimdi bidaha baktım. Ben anlamamışım yoksa uyarırdım forumdan yazın diye :)

Benim mesjaı kopyaayıp uzerinde değişikik yapmıssınız :) Bende ne demek sitiyo acaba diyep bakıp geçmişim sanırım.

kusura bakmayın.

Buradan Ömer Bilgin hocama ve diğer yardımcı olan öğretmen arkadaşlara TEŞEKKÜR ediyorum. Sitemiz çok kısa bir sürede açıldı ve yayına girdi. herkese tavsiye ederim.

ömer hocam yaptığınız iş teşekkürlük. lakin okul sitelerinde reklam olmaması gerekmez mi? bende ilk başta sizden bu konuda istekte bulundum lakin okul müdürlüğü izin vermediği için almadık. alan arkadaşlar içeriği değiştirebilir tabiki de bunu söyleyebilirisiniz. ama yaptığınızı reklam amaçlı olması bence üzüntü verici. kurulumu yaptığınız sitelerde bunu yapmayabilirdiniz. umarım yanlış anlamazsınız bu mesajımı

Hocam nerede reklam anlamadım ben? standart paket alıp hemend eğişebiliyorlar :) Siz yanlış anlamışsınız. 2 bloğu devre dışı bırakıyorsunuz reklam meklam kalmıyor.

Bitmiş örnek: www.alacamcpl.k12.tr bunun gibi yüzlerce site var.

Yani okulunuza kokakola bedava kola dağıtsa ambalajınımı yırttıracaksınız? :)

Ayrıca o reklam dediğiniz yerleri özellikle açık bıarkıyorum kendi resimleirni atıp düzenleyebilsinler diye. Onuda ben mi yapsaydım hocam?

Teslim ettiğim sitelerde şunu yapıyorum.
1- Sitenin ince ayarlarını yaparız.
2- Meta tag kelimeleri sorup gireriz.
3- admin şifresini veririz
4- teslim ederiz.

Diğer ayarları müşteri kendi bulup yapmalıdır. Gömülü hiçbir reklam yok. Müdürünüz bence olaydan bi haber olduğu için olsa gerek öyle düşünmüş.

Bana telefonla ulaşan arkadalara sordum hocam dursun mu durmasın mı? sizmi değişeceksizni ben iptal edeyimmi? Hatta bi site şuan yayın dışı düzenledikten sonra yayına sokacak.

Siteye içeriğide ben girip öyle teslim edemem herhalde ?

hocam neyse ben başta dedim yanlış anlaşılmasın diye. ben yanlış anlamışım. benim demek istediğim banner eklemeyi siz yaptınız büyük ihtimalle onun gibi olabilir di demek istediğim de karıştı işler. bende teşekkür ederim tekrar ilk mesajda belirttiğim gibi.

Hasan hocam ben size olayı anlatayım olay şudur.
1- Bu bir pakettir paketi kurmak için ben 15-20 dakikamı bazen hata olursa 30 dakikamı harcar kurarım kurduğumda direk reklamlı çıkar. Çünkü biz bunu zaten ücretsiz yayınlamışız siz de indirseniz bende kursam aynır eklamlı hali çıkar. Örnek http://demo.bedavaokulsitesi.com

2- Bu paket kurulduğunda ben buna ayar yapmak zorunda da değilim aslında ama yeni kullanan kişi uğraşmasın arayıp bulmakta problem yaşamasın diye ben 10 dakika daha ayırıp ayarlarını yapıp veriyorum.

3- Reklamd ediğiniz yerlerin kapanması benim için 2 saniyelik iş. Kapattığımda oraya aynı şeyi koymak için forumda bana bunu nasıl yapıyoruz diye sormak zorunda kalmasınlar diye örnek olarak bırakıyorum. isteyen kapatıp açabilir.

4- Sistem gereği zaten herşey demo içeirk reklam olmasa dahi bu bir demo içeirk olduğundan zaten sizin okul siteniz değildir şuanda. NEzaman okul siteniz olur? 2-3 gün uğraşırsınız içerikleri düzenlersiniz ozaman olur.

5- İçerik düzenleme için yayını kpatabilirsiniz. yani tercihler/genel ayarlar da site yayına kapatılsınmı? sorusuna evet yapıp göndere basmak yeterli.

6- Siteniz biter ve yayına açarsınız. Site bittiğinde ortada reklam meklam olmaz.

Hayırlısı hocam sorun yok benim açımdan başka okullar faydalandı sizin yerinize :)

Böyle bi güzelliği bize sağladığı ve ilgilendiği için ömer hocama ve diğer çalışanlara çok teşekkür ederim.site oldukça rahat kullanıma sahip,bundan sonra da aynı hostingde siteyi tutacağım.Tavsiye ederim.

ömer bilgin arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. anında irtibat kurduk ve en kısa zamanda siteyi dahi alana yüklediler. tekrar emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Ömer bey,
gerçekten size teşekkür etmek istiyorum. okullar için saygı duyulacak bir hizmet veriyorsunuz. ayrıca sizden bir ricam olacak, bunla ilgili size özel mesaj attım. görüşmek dileğiyle.

Hocam özel mesaj gelmemiş sanırım unuttunuz.

hDundar' Alıntı:
Ömer bey,
gerçekten size teşekkür etmek istiyorum. okullar için saygı duyulacak bir hizmet veriyorsunuz. ayrıca sizden bir ricam olacak, bunla ilgili size özel mesaj attım. görüşmek dileğiyle.

BBNET
Geri