bigeast Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 629 1 Haziran 2023 #1 Scratch ve Kodlabuyu ağırlıklı. Ekli dosyalar 5-2.pdf 5-2.pdf 767.2 KB · Görüntüleme: 251 6-2.pdf 6-2.pdf 778.5 KB · Görüntüleme: 212
alibaba37 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 718 2 Haziran 2023 #3 Ellerinize sağlık hocam. Bir soru soracaktım. Kullandığınız resimleri gri tonlamalı yapmak için ayrı bir program mı kullandınız?
Ellerinize sağlık hocam. Bir soru soracaktım. Kullandığınız resimleri gri tonlamalı yapmak için ayrı bir program mı kullandınız?
Azizim42 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 544 2 Haziran 2023 #4 Word'de Resim Araçları ile yapılır hocam. Programa gerek yok.
bigeast Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 629 2 Haziran 2023 #6 alibaba37' Alıntı: Ellerinize sağlık hocam. Bir soru soracaktım. Kullandığınız resimleri gri tonlamalı yapmak için ayrı bir program mı kullandınız? Genişletmek için tıkla ... Arkadaş Word programında göstermiş hocam.
alibaba37' Alıntı: Ellerinize sağlık hocam. Bir soru soracaktım. Kullandığınız resimleri gri tonlamalı yapmak için ayrı bir program mı kullandınız? Genişletmek için tıkla ... Arkadaş Word programında göstermiş hocam.