Otomatik Corsa önermem. Arkadaşta var. Tek yaşıyor. Araçta bir yükü vs olmaz. Sadece sürücü yani. Yokuşlarda vs. çekişi iyi değil o hafifliğe rağmen. Eşiniz de kullanacaksa ve şehir içi kullanılacaksa micra iyi geldi bana.Corsa otomatik bakıyorum bende hayırlısı. Micra da düşünmüyor değilim. Otomatik düşünüyoruz. Eşiminde kullanacak olması durumunda bu iki araç seçenekler arasında. Fiekirleriniz varsa paylaşın lütfen.
Otomatik Corsa önermem. Arkadaşta var. Tek yaşıyor. Araçta bir yükü vs olmaz. Sadece sürücü yani. Yokuşlarda vs. çekişi iyi değil o hafifliğe rağmen. Eşiniz de kullanacaksa ve şehir içi kullanılacaksa micra iyi geldi bana.
Hocam kac model sizin punto acaba, şanzımanın yarı otomtik oldugu için sıkıntı yapabileceği söyleniyor dahocam ben 1 yıldır 1.4 otomatik punto kullanıyorum az km de bulursan bence bakabilirsin, hem az yakar hem eşin kullanacaksa yedek parçası ucuza bulunur hem bakımları ucuz olur hemde rahat satarsın. genişlik olarak micra corsa ile kıyaslanmaz bile bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz
Bagaj hacminin bariz daha az olması sorun değilse micra otomatikte Corsa'dan iyi bence. Alternatif olarak temiz bulabilirseniz punto yada civic de olabilir.1.4 otomatik corsa düşünüyoruz hocam. Micra alsak 1.2 motor olacak. Daha mı iyi yol tutuş konusunda.Fiyat aralığı ise 43000 anca zorlayabilirim.
Bagaj hacminin bariz daha az olması sorun değilse micra otomatikte Corsa'dan iyi bence. Alternatif olarak temiz bulabilirseniz punto yada civic de olabilir.
hocam 2013 model benim aracım aldıgımda 15bin km deydi şu an 27 bin de ve nazar olmasın gayet memnunumHocam kac model sizin punto acaba, şanzımanın yarı otomtik oldugu için sıkıntı yapabileceği söyleniyor da
hocam 2013 model benim aracım aldıgımda 15bin km deydi şu an 27 bin de ve nazar olmasın gayet memnunum
evet hocam km düşük bulursanız bence hiç düşünmeyin yakma konusunda da 110 dan fazla gitmediğiniz sürece sorun yok hız yaparsanız biraz yakıyo.. yılbasından sonra değişmeyi düşünüyorum ama siz o vakite kadar araç bulursunuzsizin km si çok iyiymiş hocam benim baktıklarım 150 000 km civarı