421 Not logged in, access denied (Please stop hammering.)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan invem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

invem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar filezilla programı ile okul sitesini meb in ftp adresine attım ama internetten ftp://ftp.meb.k12.tr yi açınca sayfada
421 Not logged in, access denied (Please stop hammering.) bu şekilde uyarı geliyor ve sayfa kapanmadan uyarı gitmiyor neden olabilir acaba ??

teşekkürler hasari hocam oldu uyarı gitti ama bütün sayfaları aktaramadım. bide site adresini yazınca açılmıyor ne yapmalıyım teşekkür ederim :)

ftp den kullanıcı adı şifre ile sadece giriş yapabiliyorum. Hocam ilk defa bir okulun sitesini yayınlayacam o yüzden çok acemiyim. Mebin sunucusuna tüm dosyaları göndermemiz gerikiyor yanılıyor muyum :S

ben neden web sayfamı internetten göremiyorum sadece mebbin sunucusundan kull adı şifre ile göebiliyorum
The website declined to show this webpage adresi yazınca sayfada bu uyarı çıkıyor lütfeen arkedeşlar yardım edin yaww :S

Sitenizi yalnış atıyorsunuzdur. Tüm dosyarın sunucuya gittiğine emin olun ve sitenizi şöyle atmalısınız.

Ekli dosyalar

• doğru.jpg
    doğru.jpg
    11.1 KB · Görüntüleme: 2,727
  • yalnış.jpg
    yalnış.jpg
    7.7 KB · Görüntüleme: 2,726
hocam bişey daha soracam ama :roll: milli eğitimin sitesin de okulların web sayfaları yazıyor ya oradan bizim okulun kine tıklayınca açılmıyor :S:S:S:S
bunun için bişey yapmak gerekiyor mu acaba?

BBNET
Geri