4000 lira laptop tavsiyesi

Kodla Büyü

geceyolcusu2002

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
353
bütçemiz 4000 lira.
bakmaktan başım döndü. yardımcı olursanız sevinirim. ara sıra oyun oynuyorum. photoshop, corel,indesign gibi proları da kullanıyorum. mümkünse amd olmasın. (i7-i5, 8-12-16gb ram, ssd olabilir de olmayabilir de)
yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
 
https://www.vatanbilgisayar.com/hp-...-1-6ghz-8gb-512gb-ssd-15-6-mx250-2gb-w10.html

Merhaba hocam. Benimde laptop arızalanınca uzun bir arayıştan sonra (ikinci el ürünlerede baktım. Ankara İstanbul ikamet ise güzel fırsatlar okuyor değerlendirin derim.) yukardaki ürünün cs2019nt modelini aldım 4759 tlye. Henüz teslim almadım ürünü. Alınca kullanıp göreceğiz iyi mi kötü mü bir tercih yaptığımızı :)
hocam ürün 5000 lira. bütçemi aşıyor. bir de hp ye ne kadar güvenebiliriz. :(
 
Hocam sepette 4759 oluyor. Güven konusunda hangisine tam güven var?
Lenovo yoga serisine baktım menteşelerde sıkıntı şikayet var sitesinde epeyce şikayet var. Maksadım lenovo kötü demek değil. Araştırın markalardan şikayet etmeyen yok yani. Teknolojik elektronik ürün kısmet işi derim :)
 
Geçen gün yine böyle bir konu açılmıştı.orada yazdiklarımı tekrar yazayım. :) kafanızda bir marka var mı bilmem ama i5 8. nesil işlemcili, ssd diski olan, en az 8gb ram'lı, onboard olmayan ekran kartlı bir laptop işinizi görecektir. markalarında hangisi iyidir bilemem ama ısınma sorunu olmayan hangisi araştırıp onu tercih edebilirsiniz. ben lenovo kullanıyorum ısınma yönünden memnunum. ısınma sorunu yaşamadım 3 yıldır. casper'ın i7 8. nesil işlemcili bilgisayarları da var o fiyatlara yakın ama dediğim gibi ısınma durumu nedir araştırmak gerekli. Ssd diskli bulursanız daha iyi olur. 1tb disk alanına göre az demeyin ssd alın. sadece ssd diskli olsa bile bir harici disk yedekleme işini görür.ben 1tb diskli aldım .onu söküp 120 gb ssd vardı onu taktim. Birde disk kutusu aldım 1tb diski harici olarak kullanıyorum.

bu arada herkesin kullandığı genelde iyidir o sebeple birisi illa şu marka derse ve şansınız yaver gitmezse o markaya karşı da kötü algısı yaşamazsınız umarım. yada tam tersi birisi o kötü der ve bu sefer de siz şanslı çıkabilirsiniz.

ayrıca laptoplarda kullanılan nvidia marka ekran kartlarında mx 130 ve 940mx iki model var ve araların aman aman bir fark yokmuş. şuradan bakabilirsiniz.

hatta birde şuna bakın

kolay gelsin size. zor bir süreç olabilir.
 
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hard diskin Ssd olayına dikkat çekmeniz çok iyi oldu sağolun.
 
Mesajın için çok teşekkür ederim hocam. Hem AMD hemde Dell kötü anı olduğu için alma isteği yok. Biliyorum diyeceksin eski AMD ve eski Dell yok. Ama takıntı oluştu bende.
 
Hp dışı markalara bakmanızı tavsiye ederim. MSI, Lenovo veya Acer fiyat performans yönünden daha iyidir. Amd nin ryzen işlemcileri oldukça başarılı.
 
merhaba değerli arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bende 4500 5500 aralığında bilgisayar arıyorum ne tavsiye edersiniz
 
Geri
Üst