4 yaşındaki oğlumda göz tembelliği çıktı:((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
aysegul_' Alıntı:
geçmiş olsun hocam, inşallah düzelir yavaş yavaş.. Keşke 6 aydan sonraki göz kontrollerini yaptırsaydınız ama neyseki yine erken yaşta farketmişsiniz. Göz tembelliğinin genetik olma ihtimali varmış. Eşimde göz tembelliği olduğu için biz de kızımın kontrollerini sıkı tutuyoruz. Şu an bir yaşında, çok belirgin bir sorun yok ama doktorun söylediğine göre 2 yaşından sonra anlaşılabiliyormuş net olarak. İnşallah biz de aynı sorun olmaz.Çok uzun süre sonra farkedildiğinde tedavi şansı kalmıyor ama oğlunuzun yaşı küçük olduğu için öyle bir sorunu olmaz. Zaten tedavi şansı olmasaydı doktorunuz söylerdi, canınızı sıkmayın..
Hocam bizimde hep aklımızdaydı göz kontrolü ancak kreşlerin mağduru olduk biraz,iki yıl farklı kreşlerde göz kontrolü için kliniğe (bizden muayene ücreti alınarak)götürüldü.Hatta fotoğraflarını falan çekiyorlardı muayene sırasında makinaların başında falan,bizde güvendik o kontrollere sonuç ortada.Artık önümüze bakmak zorundayız,çok şükür yinede geç olmadan farkettik.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim..

gzegen' Alıntı:
benim kızımda sol gozünü ara ara tv izlerken kısıyor göz doktoruna götürdüm iki seferde cıngar cikardi muayene ettirmedi kendini. göz tembelliginden süpheleniyorum. acaba siz nasil fark ettiniz. kısma felan yapiyormuydu tek gözünde. gözcülerdeki cihazdan korkuyur diye bir türlü muayene ettiremiyorum
Hocam bir şekilde kandırarak götürün doktara derim,benim oğlumda tv izlerken çok yaklaşıyor ve gözlerini kaşıyordu sürekli,son zamanlarda da anne göremiyorumya gözüm ağrıyor falan diyordu.Bu nedenle erken teşhis çok önemli...

beyaz24kartal' Alıntı:
http://www.ideabus.com.tw/lazyeye/rehabilitation_EN.php

Öncelikler geçmiş olsun tüm arkadaşlara...
Aynı sorunlar benim oğlumdada var ve yukarıdaki linkteki oyunları oynatmamız istendi dünya göz doktorları tarafından.
Bu oyunlar elinde olan varsa yada temin edebilen paylaşırlarsa hepimiz için çooooooook faydalı olacaktır.
Allah Razı Olsun şimdiden...

yada bu ekran görüntüleri gibi oyun tavsiye edecek yokmu?

BBNET
Geri