O ozgul32 Site Gezgini Mesajlar 55 8 Ocak 2008 #91 teşkr hocam kılavuz kitaptakileri alıp worde aktarmak baya zor olmuş olsa gerek
F fersah Aktif Üye Mesajlar 183 8 Ocak 2008 #92 İlginçççç... Sanırım klavuz kitaptaki örneklere pek hakim değilsiniz.. Yinede ilginiz için teşekkür ederim.
İlginçççç... Sanırım klavuz kitaptaki örneklere pek hakim değilsiniz.. Yinede ilginiz için teşekkür ederim.
O oflihoca Üye Mesajlar 25 8 Ocak 2008 #95 Teşekkürler hocam. Allah her bayt'ına fersah fersah sevap yazsın.
S scorpion25 Site Gezgini Mesajlar 46 9 Ocak 2008 #96 Güzel Olmuş Gerçekten cok iyi eline koluna sağlık...
A ancle Üye Mesajlar 3 11 Şubat 2008 #104 çok teşekürler daha bakmadım umuyorum ki güzel bir meteryal olur Not:Her emekğe bir teşekürü çok görmeyelim!!!!!!!!!
çok teşekürler daha bakmadım umuyorum ki güzel bir meteryal olur Not:Her emekğe bir teşekürü çok görmeyelim!!!!!!!!!
baynadir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 984 23 Mart 2008 #112 gerçekten çok eğlenceli olmuş. bi an dalıp oynadım ... emeğinize sağlık...
F fersah Aktif Üye Mesajlar 183 23 Mart 2008 #113 Rica ederim hocam.. Arkadaşlar bir hatırlatma yapmak istedim Teşekkürlerinizi ayrı ayrı yazmak yerine sağ üstte teşekkür butonunu kullanırsanız forumumuzu amacına uygun kullanmış oluruz. İlginizden dolayı teşekkürler
Rica ederim hocam.. Arkadaşlar bir hatırlatma yapmak istedim Teşekkürlerinizi ayrı ayrı yazmak yerine sağ üstte teşekkür butonunu kullanırsanız forumumuzu amacına uygun kullanmış oluruz. İlginizden dolayı teşekkürler
eylul Site Gezgini Mesajlar 66 5 Mayıs 2008 #118 teşekkürler hocam güzelmiş sınavımı yeni yaptım bunu ders içi etkinlik olarak yaptırırım ellerine sağlık...
teşekkürler hocam güzelmiş sınavımı yeni yaptım bunu ders içi etkinlik olarak yaptırırım ellerine sağlık...
sedom Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 689 5 Mayıs 2008 #119 ellerinize sağlık sayın hocam.Teşekkürler paylaşımın için
S safaal Üye Mesajlar 5 10 Mayıs 2008 #120 teşekkürler hocam üniversitede okuyorum baya bi işmime yarayacak