4+4+4

Kodla Büyü

110607

Aktif Üye
branş öğretmenleri 4.sınıf derslerine girecek mi yoksa 4.sınıfın bütün derslerine sınıf öğretmeni mi girecek
bilgisi olan var mı

1-4 arası sınıf öğretmenleri tüm derslere girecek diye biliyorum. bu arada sistem değişmiş.4+4=8 sistemi devam edicek ve lise kısmı zorunlu olsada açık öğretim olabilecek.ama ilk 8 yine devam zorunlu normal öğretim.

bence sınıf öğretmenleri girecek ilk 4'te.daha sonra yeterli sınıf aluşturulabilirse branş öğretmenleri girecek tahminimce...

bu her okulda 3-5 sınıf öğretmeninin norm kadro fazlası olması demek.eğer 5. sınıftan itibaren branş öğretmenleri derse girecekse buda her okulda ortalama 3-5 branş öğretmeni ihtiyacı demek oluyor.

nedlloyd' Alıntı:
bu her okulda 3-5 sınıf öğretmeninin norm kadro fazlası olması demek.eğer 5. sınıftan itibaren branş öğretmenleri derse girecekse buda her okulda ortalama 3-5 branş öğretmeni ihtiyacı demek oluyor.
Bence sınıf mevcutları azaltılırsa norm sorunu pek olmaz.

oyungezer' Alıntı:
nedlloyd' Alıntı:

eğitimin kalitesini artırmak için olabilir ama bakanlığın tersi bir uygulamayı yapması daha olası...

Ne kadar hızlıyız, bir anda 4+4+4 olacak sonra bir anda yeniden değiştir sanki yapılan bu uygulama 20 milyona yakın insanı etkilemiyor oynayın bakalım. Hala okullarda bir sırada 3 kişi oturuyor çocuklar, sen bunu ister 3+4+3 yap ister 4+4+2 yap eğitim kalitesini böyle yükseltemezsin.

oyungezer' Alıntı:
nedlloyd' Alıntı:
nasıl azaltıyorsun hocam sınıf mevcutlarını? hazırki binalar yetmiyor.. nasıl?

BBNET
Geri