4+4+4 Toplu Geçiş

Kodla Büyü

gunhkn

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar olduğum bölgede okullar kademeli olarak 4+4+4 sistemine geçecek dendi.

Okulumuz ilkokul oldu ve artık ortaokul kısmına öğrenci alınmıyor. Ancak seneye toplu geçiş olacağı söyleniyor. Merak ettiğim konu bu şekilde toplu geçiş yapanlar var mı?

Varsa toplu geçiş olduktan sonra geçilen okulda da öğreten varsa oraya norm fazlası mı gidiliyor. Yada aynı okulda norm fazlası mı kalınıyor. Bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

biz bu sene toplu geçiş yaptık. eğer branşınızdan ordada öğretmen varsa hanginizin hizmet puanı yüksekse o normda kalır. yani siz ikinci planda olmuyorsunuz.

bizim okulda ilkokul oldu seneye toplu geçiş yapılacağı söylendi muhtemelen yapacaklar ama benim öğrenmek istediğim bu toplu geçiişler gerçekten tüm öğretmenler geçiş yaparaak mı oluyor yoksa öğretmenler okul okul bölünüp oralara mı gönderiliyor. mesela öğrencileri 2-3 okula böldüler diyelim öğretmenleride 2-3 okuıla bölecekler mi?? yoksa tüm öğretmenler aynı okula gidermi?

bilen varsa cvp verebilrmi özzelliklede toplu geçiş yapanlar:)) şunuda merak ediyorum acaba toplu geçişyapıldığında okullar tekli eğitim mi yapıyor yoksa sabahcı öğleci diye devam mı ediiyor.? özellikle gittiğimiz okulda öğlecimi oluyoruz??? ben tek tasarıma geçtimde diğer öğretmenleri gözlemlemişsinizdir neler yapılıyor cvp veririseniz sevinirim:)))

biz de ilkokul oluyoruz, ama müdür bu işin nasıl olacağını bakanlık bile bilmiyor dedi, bende bimere sordum.
ilkokulda kalan bts ler ne olacak, öğretmenler diğer okullara nasıl gönderilecek, vs...
işler plansız programsız yürüyor arkadaşlar ortalık fena karışacak.

zuhall' Alıntı:
biz bu sene toplu geçiş yaptık. eğer branşınızdan ordada öğretmen varsa hanginizin hizmet puanı yüksekse o normda kalır. yani siz ikinci planda olmuyorsunuz.

Hocam teşekkür ederim. Sizin dediğinize göre ben şu an olduğum okulumdan gidiyorum ve hizmet puanım düşük olduğundan yeni gittiğim okulda da norm fazlası oluyorum. Değişen bir şey olmadı yani:D

Benim merak ettiğim acaba şu oluyor mu: "Kardeş toplu geçiş yaptık ama orada öğretmen var hadi bakalım sen başka yere"

bizde toplu geçişi sadece öğrenciler yaşadı :) okul ise inhaya açıldı öğretmenler tayin istedi puan üstünlüğüne göre geçiş oldu ama ben ortaokul yeni açıldığından bt branşı açık olarak gözüküyordu görevlendirme geçtim ama naptım ettim olmadı geçemedim kendi okulumda (ilkokul oldu) norm fazlasıyım ders yok başka bi liseye bt rehber ö. olarak görevlendirildim..

eras63' Alıntı:
bizde toplu geçişi sadece öğrenciler yaşadı :) okul ise inhaya açıldı öğretmenler tayin istedi puan üstünlüğüne göre geçiş oldu ama ben ortaokul yeni açıldığından bt branşı açık olarak gözüküyordu görevlendirme geçtim ama naptım ettim olmadı geçemedim kendi okulumda (ilkokul oldu) norm fazlasıyım ders yok başka bi liseye bt rehber ö. olarak görevlendirildim..

Bu güzelmiş. Kendi okulumda norm fazlası olayım. En azından okulumuz belli olsun da başka okula görevlendirelim sıkıntı yok.

Norm fazlası olmaya alıştık zaten. 2008 atandım atanalı norm fazlasıyım:D

BBNET
Geri