4+4+4 dönüşümü ile okullar belirlendi..

Kodla Büyü

herohamster

Süper Üye
Süper Üye
günaydın arkadaşlar....
4+4+4 dönüşümü ile istanbulda okullar arasında hangi öğrencilerin hangi okula gideceği ve hangi öğretmenlerinde nereye gideceği belirlenmiş ama bizim branştan ses seda yok adı bile geçmiyor....ne olacak bizim bu durumumuz..sabah sabah morlim sifir sifir sifir ....

hani 4 sene içerisinde adım adım olacaktı bu iş. haberin kaynağını paylaşabilirmisin hocam nasıl oluyorda diğer branş öğretmenleri açıklanıyorda bizimki açıklanmıyor.

geçen hafta istanbulda çarşamba günü tüm okullara gönderilmiş yazıyı memurlardan temin edebilirsiniz....ben birazdan tartır yüklerim olmazsa...

bu uygulama sadece istanbul için mi geçerli acaba...

Tüm türkiye de mi bu sistemle geçilecek bu sene...

Aliosman_eser' Alıntı:
bu uygulama sadece istanbul için mi geçerli acaba...

Tüm türkiye de mi bu sistemle geçilecek bu sene...
emin değilim ama tüm illerde öğretmenlerin çoğunun bu sene tayin isteme durumu söz konusu olunca öğrenciler mağdur olmasın diye böyle bir geçiş uygulanacak galiba...

hocam bizim idareciler yok daha öyle bişey diyolardı ben cuma akşam sormuştum. Acaba çarşamba değil de yeni mi geldi? Bi daha sorayım bakalım. bizim hiç adımız geçmiyo derken hangi okula gideceğimiz ya da aynı okulda kalacağımız mı belli değil?

hatayda da yapilacakmis arkadaslar. once yapilmayacak dendi ama sonra milli egitimdekiler de sendikalarda yapilacak dedi. okula gecen hafta yazi geldi. yazida donusumu yapilmayan okullarin donusumu yapilacaktirdir diye. bu islem bitsin sonrada okullarin nakli olacak demisti mudur bey.

bizim okula yazı çarşamba günü gelmiş idareciler açıklamak istememişler konu açılınca onlarda yazıyı verdi yeni geldi dediler fakat geliş tarihi çarşamba...yazı ilçedeki tüm okullar arasında kaç tane öğrenci değişiminin yapılacağı ve hangi okuldan hangi branştan hangi okula gideceği belli...listede bizim branşımız yok...

İzmir'de de konuşuluyor bu hadi hayırlısı. Bizim branş çoğunlukla norm fazlası zaten nasıl çözecekler bu işi...

bu gidişle bu sene tayinlerde kimse yerinden kıpırdayamayacak.ne olacak böle ..gidişatımız çok kötü malesef...

herohamster' Alıntı:
bizim okula yazı çarşamba günü gelmiş idareciler açıklamak istememişler konu açılınca onlarda yazıyı verdi yeni geldi dediler fakat geliş tarihi çarşamba...yazı ilçedeki tüm okullar arasında kaç tane öğrenci değişiminin yapılacağı ve hangi okuldan hangi branştan hangi okula gideceği belli...listede bizim branşımız yok...
bağcılarda henüz okullara gelmiş herhangi bir şey yok ama eğer ki listede bizim branşımız yoksa o zaman biz kendi okulumuzda kalacağız demektir. kendi okulumuz ilkokul olursa, bizimde ilkokulda dersimiz olmadığına göre bt rehber öğretmen olarak görevlendirilecez demektir.

ok_series' Alıntı:
herohamster' Alıntı:
bağcılarda henüz okullara gelmiş herhangi bir şey yok ama eğer ki listede bizim branşımız yoksa o zaman biz kendi okulumuzda kalacağız demektir. kendi okulumuz ilkokul olursa, bizimde ilkokulda dersimiz olmadığına göre bt rehber öğretmen olarak görevlendirilecez demektir.
evet ok_series hocam ben de sizin gibi düşünüyorum bizi artık tamamen btr olarak düşünüyor olabilirler. bu arada bahçelievler'de de henüz bir yazı yok.

herohamster' Alıntı:

bu konuda milli eğitim ile görüştünüz mü hocam...

bizim branş neden yok... bizim durumumuz ne olacak diye bir görüş alsanız...

ben başka bir ildeyim... şu an için bizde böyle bir durum yok... yoksa ben arardım...

ne derlerse desinler...Belirsizlikten iyidir...

arkadaşlar okul dönüşümleri ve birleştirmelerde öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri Öğretmen atama yer değiştirme yönetmeliği 41. maddesi ne göre yapılmalıdır. madeyi okuyun hakkınızı savunun. benim başımda var sizinde başınıza gelmesin. ben afyondayım. sorunumun çözümü için mahkemeden başka çarem kalmadı dilekçelerimde sorduğum sorulara bile cevap veremediler kıvırdılar resmen. Son çare mahkemeye vermek kaldı onuda bu hafta kısmetse başlatıcam.

herohamster' Alıntı:
geçen hafta istanbulda çarşamba günü tüm okullara gönderilmiş yazıyı memurlardan temin edebilirsiniz....ben birazdan tartır yüklerim olmazsa...
hocam bende istanbulda idarecilik görevi yapıyorum ama bizim okula gelen bir yazı yok henüz siz hangi ilçede görev yapıyorsunuz? birde belgeyi taratıp yükleme şansınız var mı?

Bende istanbul için dönüşümün tamamlandığını duydum fakat idarecilere de kesin sonuç bildirilmemiş. Kurumnettede görmedim böyle bir yazı. Merakla bekliyorum.
http://istanbul.meb.gov.tr/www/12-yilli ... icerik/309
Linkte sonuçlar ilan edilecek ve ilkokul / ortaokul olarak ayrı ayrı belirlenen okulların yönetici atamaları gerçekleştirilecek, okullara öğrenci ve öğretmen aktarmaları yapılacak yazıyor. Bu sene ne olacaksa olacak okullar. Daha da sancılı bir süreç bizi bekliyor.

BBNET
Geri