4+4+4= 1 ORTAOKUL ETMEMELİ

Kodla Büyü

Must@f

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.memurlar.biz/haber/444-1-ortaokul-etmemeli-314496.html

Bir meslek lisesi Bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak buradaki linki sizlerle paylaşmak istiyorum. Eşimde ilköğretimde branş öğretmeni. Şu anda ki sistem değişikliği ile ilgili sendikalardan üniversitelere birçok kuruluşun açıklamalarını, internet haber sitelerinde eğitimcilerin kaleme almış olduğu birçok yazıyı ve açıklamayı okudum. Haberler altındaki birçok yoruma göz attım inceledim. Eğitimci arkadaşlarımızdan birinin yazmış olduğu bu yazıda da neler bekliyorduk, ne oldu bunların hepsinin bir muhasebesinin yapılabileceği titizlikle okunacak bir yazı.
Yazının içeriği iyi okunmalı iyi anlaşılmalı. İnternet haber sitelerinde karşılaştığım güzel bir yazı. Şimdiden teşekkür ediyorum

amac zaten buydu üstü kapali olarak kabul ettiler zaten
amac imam hatipleri cogaltmak
hatta tüm okullari imam hatip sekline büründürmek
ve istedikleri gibi "dindar" (tirnak icinde yazdim cünkü dindar kelimesi hic de masum degil bence) nesil yetistirmek
2023 e kadar
ondan sonrasi bence malum

Gözümüzün içine baka baka yalan söylediler.Bizler aslında farkındaydık.Ancak kafaya koymuşlardı zaten.Eğitim sistemiyle bu kadar oynayan ülkenin geleceğiyle bu kadar oynayan zihniyetlere hakkımızı helal etmiyoruz.

BBNET
Geri