3d tv hangisini almali?

Kodla Büyü
hocam 1 aydır araştırmadayım, inan tüm bildiklerim yanlışmış meğer, philips iyi derdim, en arızalı ürünler ondaymış meğer.. samsung u pek beğenmezdim, en tutulanı oymuş. lg ise ikisinin arasında. ben şu anda her yere bakıyorum, fırsat bulursam alıcam. elektro world ün sitesi var, oraya bakın, fiyatlar uygun...

Ya biz teknosadan i tane siparis vermistik ama sonra iptal ettik goruntu kalitesi ii diil diye lg dusunduk aceleye getirmesem mi ne yapsam bilemedik esim yarin giidip alicak ti lg yi

hocam biz de baya araştırdık, en uygun fiyatı verdiğim linkte verdiğim üründe bulduk, temmuz ayı içinde aldık..elektro world olsun teknosa olsun çoğu yere baktık..sizde araştırmanızı yapın, bu da alternatif olarak elinizde bulunsun derim :) ekstra masraf olarak da hd recevier, pakette çıkmazsa hdml kablo, 3lü priz vs ler ile 250 liralık bir masrafın çıkacağını göz önünde bulundurunuz, bu ürünler yoksa eğer evinizde:) şimdiden hayırlı olsun diyelim...

EynelMefer' Alıntı:
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-42lw5500-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,22603.html

bu siteden bu ürünü aldık geçenlerde...tüm özelliklerini denedik, kesinlikle pişman olmayacağınız bir ürün, tavsiye ederim...
bir de şu 3d filmleri indirmek için netimiz çook hızlı olsa :)

vay be ucuzmuş bir ay ek ders

BBNET
Geri