alpi Üye Mesajlar 1,163 29 Mayıs 2010 #1 pohotoshop calışmam, hasari hocam eger eksiklik varsa yorumunuzu bekliyorum ve sizden yeni dersler bekliyoruz
pohotoshop calışmam, hasari hocam eger eksiklik varsa yorumunuzu bekliyorum ve sizden yeni dersler bekliyoruz
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,478 29 Mayıs 2010 #2 Vallah süper olmuş hocam. Dersleri biz bekliyoruz. Ufak bir öneri: Hocam bunların psd sini paylaşırsan belki inceleyen arkadaşlarda nasıl yapıldığı hakkında fikir sahibi olur.
Vallah süper olmuş hocam. Dersleri biz bekliyoruz. Ufak bir öneri: Hocam bunların psd sini paylaşırsan belki inceleyen arkadaşlarda nasıl yapıldığı hakkında fikir sahibi olur.
serkanozen1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 829 29 Mayıs 2010 #3 Güzel bir çalışma 2 yıl önce ben de buna benzer bir çalışma yapmıştım. Bulursam hemen yayınlayayım.
bilisimci61 Üye Mesajlar 1,193 29 Mayıs 2010 #4 nasıl yapılıyor bu 3d olayı merak etmeye başladım, Hasari hocamın dediği gibi psd si fena olmadı hocam....
nasıl yapılıyor bu 3d olayı merak etmeye başladım, Hasari hocamın dediği gibi psd si fena olmadı hocam....
serkanozen1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 829 29 Mayıs 2010 #5 Bir kursta eğitmenimizin yardımıyla yapmıştık. Yalnız belirrteyim önümüzde örnek vardı biz ona bakıp yaptık. Psd sini bulamadım ne yazıkki Ekli dosyalar yunuslar.jpg 57.7 KB · Görüntüleme: 859
Bir kursta eğitmenimizin yardımıyla yapmıştık. Yalnız belirrteyim önümüzde örnek vardı biz ona bakıp yaptık. Psd sini bulamadım ne yazıkki
Samet SARICA Site Gezgini Mesajlar 54 29 Mayıs 2010 #8 hocam elinize sağlık özellikle 2. çalışma süper :++:
lleoni510 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 580 29 Mayıs 2010 #9 :+1: Hocam süper nasıl yapıldığını ve PSD sini de yollarsanız seviniriz.
serkanozen1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 829 29 Mayıs 2010 #10 farklı bir çalışma selamlar farklı bir çalışma psd si ile birlikte Ekli dosyalar SERRRRR.rar SERRRRR.rar 2.2 MB · Görüntüleme: 97