hocam bildiğim kadarıyla ücretlilerin günüde sayılıyor puanıda puan sayıldıysa gün nerde :Sbilogrt38' Alıntı:Daha önce ücretli çalışmış veya dersanede çalışmış olabilir...
bumit' Alıntı:hocam bildiğim kadarıyla ücretlilerin günüde sayılıyor puanıda puan sayıldıysa gün nerde :Sbilogrt38' Alıntı:Daha önce ücretli çalışmış veya dersanede çalışmış olabilir...
betelguese' Alıntı:ücretli çalıştıkları ve dershanede çalıştıkları hizmeti puanına sayılmaz ki.
betelguese' Alıntı:Hizmet puanı adı üzerinde.. milli eğitim bünyesinde hizmet ettiğin sürenin sonucunda çalıştığın bölge vs. bağlı olarak topladığın puandır..
Dolayısıyla dershane, ücretli öğretmenlik hizmet puanına sayılmaz..
Fakat emeklilikte güne sayılır..
yine de bu durum 389 günde 94 puanı açıklamaz..
..betelguese' Alıntı:Hizmet puanı adı üzerinde.. milli eğitim bünyesinde hizmet ettiğin sürenin sonucunda çalıştığın bölge vs. bağlı olarak topladığın puandır..
betelguese' Alıntı:Hizmet puanı adı üzerinde.. milli eğitim bünyesinde hizmet ettiğin sürenin sonucunda çalıştığın bölge vs. bağlı olarak topladığın puandır..
hocam sen ne yptın yawwbilisimci_009' Alıntı:bazen hatada olabiliyor 3 yıllık öğretmenken ildekiler askerlik süresindeki puanı eklerken askerlik yaptığım yerde 11 yıllık öğretmen olarak heseplayıp 256 puan yazmışlardı arayıp düzelttirdim
..mewluth' Alıntı:Peki arkadaşlar derece ve kadro da etkileniyor mu bu hizmet puanında?