360 Derece Sanal Gezinti

Kodla Büyü

tamram

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.360dereceosmaniye.com

Şu anda tüm çekimleri eklemedim ama sitenin son halini yükledim ilgilenen arkadaşlar bakabilir. İlk yükleme bi 15-20 sn sürebilir.. Çekimlerden yalnızca bir tanesi panaromik başlıkla yapılmıştır (Cumhuriyet mydanı) diğerlerinde prof tripot ve başlık kullanılmamıştır. (Çünkü o zamanlar daha almamıştım:))

Güzel bir çalışma, aslında tüm şehirlerde bu tür geniş çaplı çalışmalar yapmak gerekli, tüm şehirleri oradaymışız gibi gezebilmek güzel bir olay.
Ancak görüntülerde çok fazla ve bariz şekilde dikiş hataları var. Bu denli geniş çalışmada bu tür hataların giderilmesi gerekir...

tamram' Alıntı:
konuyu admin arkadaşlar doğru yere taşırsa sevinirim. Ben fotoğraf bölümüne yeni konu açamadığım için buraya açtım.

http://www.360dereceosmaniye.com

site şu anda hazırlık aşamasında. Yakın zamanda eklemeler yapılacaktır. Fotoğrafları nasıl çektiğim, hangi programları nasıl kullandığımı anlattığım bir belge veya video hazırlamayı düşünüyorum yine yakın zamanda..

Program : easypano Tourweaver, Easypano panoweaver, photoshop.
Olympus E-410 + 8 mm Lens

mikemmel :)
dönüşün muhteşem oldu valla,fazlaca mesai yapmış olmalısın,tebrikler
böyle toplu birçalışma ancak manici ustasına yakışır,eski manicilerden kim kaldı :D

senjizu' Alıntı:
Güzel bir çalışma, aslında tüm şehirlerde bu tür geniş çaplı çalışmalar yapmak gerekli, tüm şehirleri oradaymışız gibi gezebilmek güzel bir olay.
Ancak görüntülerde çok fazla ve bariz şekilde dikiş hataları var. Bu denli geniş çalışmada bu tür hataların giderilmesi gerekir...

Ticaret Meslek Lisesi ilk çalışmalarımdan olduğu için dikiş hataları biraz dikkat çekici.. Ama aşıyoruz yavaş yavaş :)

VaVgibi' Alıntı:
mikemmel :)
dönüşün muhteşem oldu valla,fazlaca mesai yapmış olmalısın,tebrikler
böyle toplu birçalışma ancak manici ustasına yakışır,eski manicilerden kim kaldı :D

valla epey bi mesai yaptım :) gerçekten merak ettim kim kaldı eski manicilerden aciba.. olmazsa yeni çırak bulmak lazım yazın. hem yanımızda edep öğrenirler hııı :mrgreen:

kimse kalmadı inan ki,sanatımızı gönlümüzde yaşatıyoruz,yeni çıraklar lazım ,kayıtları açalım şimdiden :mrgreen:

gençlik bozulmasın üstadım hepsini mani okulumuza kanalize edelim.. hatta üyelik için tedrisatımızdan geçmek şart olsun :puhaha:

bende kendi okulum ve köyüm için yapmayı düşünüyorum işin püf noktalarını sölerseniz sevinirim.köy kadirli de yaparsam siteye eklermisiniz?

hocam püf noktaları kullanılan programlar hakkında bilgi verirmisiniz.
bu konuda tek bildiğim tripot ayakla fotoğraf makinesi yardımıyla panaromik çekiliyor ama bunun nasıl birleştirildiği ve bu hale getirildiğini bilmiyorum. yardımcı olursanız çok seviniriz.

BBNET
Geri