35000 e ne alınabilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan genzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

genzo

Aktif Üye
Kararsız kaldım. Ford focus mu, honda civic mi, yoksa toyota mı karar veremiyorum. Honda civic çok istiyordum fakat temizi bulmak çok zor. Önceliğim civic elegance 2008 2009. Ama ilk defa araba alacağım için kararsızım. Bu üç aracı kıyasladığımzda artı ve eksileri nelerdir?
Ev'lenemedik arabalanalım. :D

hocam bende bu markalar arasında git gel yapıyordum 3 gün önce skoda OCTAVİA aldım 33 bin e.. rahat araba aracta passat rahatlığı var:) sana da tavsiye ederim o paraya çok rahat bulursunn :+1:

Allah cc razı olsun hocalarım. Bu araçları kullananların görüşleri de önemli aslında. Octaviayı da çok düşündüm. Çok araba düşündüm. Ama karar vermede çok kriterler etkili. En önemlisi temiz ve güvenilir olması. Diğer bir nokta satmayı düşündüğümde sıkıntı olmaması

by_katliam' Alıntı:
hocam bende bu markalar arasında git gel yapıyordum 3 gün önce skoda OCTAVİA aldım 33 bin e.. rahat araba aracta passat rahatlığı var:) sana da tavsiye ederim o paraya çok rahat bulursunn :+1:

kaca aldin hocam bu arabayi bayagi methediyolar wv grubununmus zaten

zor tavsiye hocam... kullananları bulup dinlediktek sonra almanı tavsiye ederim. kağıt üstünden araba alınmaz..

fatihpc' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:

kaca aldin hocam bu arabayi bayagi methediyolar wv grubununmus zaten
33 bin e anlaştık hocam..2008 model elaganse modeli. araç fuul.aslında focus alacaktım sürüşü beni pek tatmin etmedi,o yüzden octavia da karar kıldım..35 bin 2008 den yüksek model bulunabilir

Sorulacak çok soru var hocam sen ayrıntıları bizlere vermemişsin. Sana önerilerde sınırsız olur kafan hepten karışır.
öncelikle hackbackmı- sedan mı alacaksın? ben sedancıyım, tek hackback olarak focus 2011 kasalarından alırım bagaj hacmi çok büyük
otomatikmi-triptonikmi-manuel mi alacaksın? Uzun süre bineceksen 6 ileri vitesli al. meganelerde otomatikler 4 ileridir önermem.
dizel -benzinli- lpg li mi alacaksın? Yakıtı önemli değil ağayım ben mi diyorsun?
motor hacmi kaç olacak ?1.2 - 1.4 - 1.5 - 1.6 - 1.8 - 2.0 vb gibi 1.5 motordan aşağısını önermem
valf değeri ne olacak 8 valf bana yetermi yoksa kuvvetli seri olsun 16 valf mi olsun ? Octavia 8 valftir
Kmsi kaç bine kadar olabilir?
donanım olarak olmazsa olmazın varmı ? benim dijital klima ve hız sabitleyici takıntım var
Uzun süre biniciyim diyorsan benden öneri rengine bile dikkat et. Ben bal köpüğü (bej) renkte aldım
Araçın dizel olacak olursa mutlaka servise bakıttırmadan alma.

Bugün show tv de octavia 2013 model tanıtımı vardı, bayıldım. Konuyla alakası yok ama yazmak istedim :-)

Hocam bende honda civic premium 2009 var. şu an 70000 km de bakımını bu hafta yaptıracağım. ikizlerim olacağı için geniş bir aile arabası almak istiyorum. eğer bende temiz focus c max bulursam aracımı satmayı düşünüyorum. Aracın sağında solunda çizikler var ama boyatmadım akla farklı şeyler geliyor çünkü. bunun haricinde sıkıntısı yok. 35000 tl almayı düşünürsen görüşelim. Fakat sen araba alma bence evlen hocam. Bir aile hiçbir şeye değişilmez.

e39 KASA BMW 5.20 2001-2002 modellerden Şimdi sıfır olan birçok arabada olmayan özellik onlarda var :+1:

2009 jetta comfort. lpgli.
candır kandır.

şehirdışı 8
şehiriçi 10 litre lpg

Honda Civic kullanıcısı olarak civic tavsiye ederim. alırken bence vsa(esp) var mı yok mu dikkat et. Civic in kullanımı gayet keyifli(otomatik) uzun yolda 100-110 km sabit hızla 25 kuruş yaktı izmit - kayseri arası, şehir içinde 8-9 lt gösteriyor. yol sesi alıyor ama insan alışıyor. Dediğim gibi sürüşü keyif veren bir araba..

aykırı gelecek ama kia cerato consept donanım a/t o fiyata bulabilirsin...her ne kadar rakipleri kadar tanınmasa da bir kaç yıla kalmaz satışları patlayacak kanımca..satacağım diyorsan kia ya bakma...ama binerim rahat olsun diyorsan...bir kia bayisine git ve kendin karar ver...eminim o saydığınız markalar kadar konforlu ve güvenli...2009 2008 toyota ya hondaya vereceğin parayı git 2011 kiaya ver derim...tabii önce bayiye git ve kia şöyle kia böyle yorumlarına kulaklarını tıka...memnun kalmazsan para senin diğer markalara bak...hayırlı olsun.

iki araç arasında kaldım :) 2009 golf ya da 2008 civic elegance 33000 e bulursam alacağım inşallah.

genzo' Alıntı:
Kararsız kaldım. Ford focus mu, honda civic mi, yoksa toyota mı karar veremiyorum. Honda civic çok istiyordum fakat temizi bulmak çok zor. Önceliğim civic elegance 2008 2009. Ama ilk defa araba alacağım için kararsızım. Bu üç aracı kıyasladığımzda artı ve eksileri nelerdir?

eviniz var mı?

tayinci42' Alıntı:
genzo' Alıntı:

eviniz var mı?
evim yok almayı düşünüyordum fakat evlilikten vazgeçtiğim için daha doğrusu uygun bir aday bulamadığımdan vazgeçtim.

Hocam bende 2012 toyota corolla var ,tavsiye ederim,dizel düşünmüyorsanız lpg sistemine en uygun ve sorun çıkartmayan araçlar japon araçları ..
Eğer honda 'nında temizini bulabilirseniz alabilirsiniz..

bende gecen yaz aynı mktarla kararsızlık yasarken biraz daha yukseltip golf 6 1.6 almıstım. Devlete odedigim gereksiz vergi miktarı dısında cokda memnunum. 6000kmdeyim suanda 1 yıl dolsun guzelde bir lpg kitiyle uzun sure goturur bizi. Ama suan keske eski kasada olsa dizel astra alsaydım diyorum bazen. Bu secenegide goz ardı etmeyin derim.

Honda civic temizini bulmak çok zor. Baktıklarım 36000 den aşağı değil ayrıca hasar kayıtları var çoğunun.

önceki arabam 2007 corolla idi çok az yakıyordu, şimdi ise 2012 corolla dizel var çok memnunum. garantisi bitmemiş 2009 corolla bulabilirsin o fiyatlara, lpg ise brc li olandan al diğerleri sorun çıkartıyor.

Satmayı da dikkate alacak olursan 2. elde gözün kapalı olarak satabileceğin araba TOYOTA almanı öneririm.

BBNET
Geri