349 “Fatih Projesi Eğitmen Eğitimi 1.Storm bitiren var mı

Kodla Büyü
Hocam siz bu eğitime dahil değilseniz izleyemezsiniz... Eğitimi alan arkadaşlara aktiftir.

konuları ve sınavı bitiridim taze...
40 sorudan 35 doğru yapabildim

arkadaşlar kursu tamamladım az önce .ilk defa uzaktan eğitim aldım. eğitim içeriği ve uygulamalı ders anlatımı gayet güzeldi.

İdeal Studio da hazırlanmış eğitim içeriği 10 numara idi diyebilirim.Yapanların elline sağlık.

40 soruluk bitirme sınavı yapıldı sonunda.Test idi sınav.

Başarılı sayılabilmeniz için en az 45 puan almanız gerekiyor.

Yalnız scormları ileride kullanabilmek için pc ye kaydetme yolu varmıdır?bi kaç program denedim olmadı maalesef...

bozo' Alıntı:
arkadaşlar kursu tamamladım az önce .ilk defa uzaktan eğitim aldım. eğitim içeriği ve uygulamalı ders anlatımı gayet güzeldi.

İdeal Studio da hazırlanmış eğitim içeriği 10 numara idi diyebilirim.Yapanların elline sağlık.

40 soruluk bitirme sınavı yapıldı sonunda.Test idi sınav.

Başarılı sayılabilmeniz için en az 45 puan almanız gerekiyor.

Yalnız scormları ileride kullanabilmek için pc ye kaydetme yolu varmıdır?bi kaç program denedim olmadı maalesef...

bence de hocam güzel hazırlanmıştı.sadece 2. scormda videolarda bazı sıkıntılar vardı.bir de testte bazı sorular tam çıkmadı...belki benim kullanığım chrome da bir sıkıntı olmuş olabilir.ama genel olarak güzel hazırlanmış.ilk böümde chrome da açın ve çıkışa dikkat edin.

ben de aynı şekilde eğitimi pc ye kaydetmeyi düşündüm.

Hocam;
«......Diğer eğitmenler 2015 yılı içerisinde ayrıca güncelleme eğitimine alınacaktır.»
yazıyor.

BBNET
Geri