33.000 e kadar bu arabalardan hangisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simleso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
3 ve ya 4. sık derim...
honda jazz fun 2010 kullaniyorum...kendi sınıfında ki araclara gore artilari cok...kaliteli...sorunsuz bir araba...
o yuzden honda'yi tercih ederim..

bilgisayarhocam' Alıntı:
gozturkgs' Alıntı:
hocam devir tasarruf devri az yakan vergisi az olan arabalar seni daha çok sevindirecektir. Mesela Opel Astra 1.3 CDTI sedan-hb seni fazlasıyla memnun edecektir. Bir arkadaşım 34.000 TL ye 0 km aldı aracın gelmesini bekliyor.

hocam arkadaşı yanıltmayalım, mümkün değil o fiyata alamaz. kasım ayı kampanyasında 35.000 - 35.500 civarı alan aldı, ben bulamadım kalmadı hiçbiyerde, şimdi 38.500 liste fiyatı ve tahminim 38.000 den aşağı vermezler.
Hocam yanıltma değil fiyat gerçek ama sendika indirimi vardı %5 indirim yaptılar Aralık fiyatıydı. Şubatta araba teslim(Elazığ Opel Karalar)

beberuhi82' Alıntı:
ben yılardır megane kullanıyorum ve çok da memnunum.nedir bu reno düşmanlığı anlamadım.en çok şikayet edilen araçmış...ama en çok satılan araç da megane.şikayet oranının artması da doğal.bu listedeki araçların hepsinden hem yakıt,hem yedek parça hem de servis olanaklrı bakımından daha avantajlı bir araç.

f/p olarak bişey diyemem ama..Renaulta binmek benm için takoza binmek gibi bişey..2008-2009 model megane arabalarına biniyorum arkadaşların Allahım bir markada bu kadarmı kaba-göze ho şgelmeyen - tasarım olur..Düğmeler görme engelliler için gibi koca koca..estetik yok, konfor orta seviye..ama paranız yoksa bişey diyemem..tofaş ve renault binecegim son araçlar.. şahsi fikrimdir

tcoalngsau' Alıntı:
beberuhi82' Alıntı:
ben yılardır megane kullanıyorum ve çok da memnunum.nedir bu reno düşmanlığı anlamadım.en çok şikayet edilen araçmış...ama en çok satılan araç da megane.şikayet oranının artması da doğal.bu listedeki araçların hepsinden hem yakıt,hem yedek parça hem de servis olanaklrı bakımından daha avantajlı bir araç.

f/p olarak bişey diyemem ama..Renaulta binmek benm için takoza binmek gibi bişey..2008-2009 model megane arabalarına biniyorum arkadaşların Allahım bir markada bu kadarmı kaba-göze ho şgelmeyen - tasarım olur..Düğmeler görme engelliler için gibi koca koca..estetik yok, konfor orta seviye..ama paranız yoksa bişey diyemem..tofaş ve renault binecegim son araçlar.. şahsi fikrimdir

bu kadar megane binen kişi takoza biniyor demek ki :) siz bmw,mercedesten inmiyorsunuz galiba öğretmenim...

Chevrolet Cruze önermem. 2010 model LS serisi otomatik vitesli modeli epeyce kullandım.

1)Arabanın beygir gücü düşük ve hafif bir rampada hemen fark ediliyor.
2)Araba geri vitese alındığında fren balataları ötüyor.
3)Arabada kontağı çevirdiğinizde yeni bir hata kodu görmeniz olası.
4)sikayetvar.com sitesinde şikayet olarak başı çeken bir araba.

Yani dışı arabayı göreni, içi kullananı yakıyor. 2011 modellerde beygir gücü arttırıldı deniyor. Bu fiyata bu kadar donanım bir çok arabada yok fakat bir de gerçekler var.
Bir çok Fransız arabası da kullandım fakat Fransız arabaları Fransız filmleri gibi geliyor bana; fragmanı güzel görünüyor ama filmi izledikçe boş geliyor.
İkinci el alacaksanız Alman arabalarını tercih etmenizi öneririm.
Uzak doğu arabalarında Mitsubishi Lancer'ı da incelemeye alabilirsiniz.
Tabi bunlar benim şahsi fikirlerim. Sonuçta önünüzde oldukça fazla bir seçenek var. Kolay gelsin diyorum..

simleso' Alıntı:
Selamlar arkadaşlar. 33.000 TL ye kadar aşağıdaki arabalardan hangisini tavsiye edersiniz?

1- 2011 Honda City 1.4 LS
2- 2011 Chevrolet Cruze 1.6
3- 2009 Honda Civic 1.6 Dream
4- 2010 Toyota Corolla 1.33
5- 2010 Renault Megane 1.6

Yada başka marka model tavsiyeniz var mı?

Honda Acord bence , mükemmel...

gozturkgs' Alıntı:
bilgisayarhocam' Alıntı:
gozturkgs' Alıntı:
hocam devir tasarruf devri az yakan vergisi az olan arabalar seni daha çok sevindirecektir. Mesela Opel Astra 1.3 CDTI sedan-hb seni fazlasıyla memnun edecektir. Bir arkadaşım 34.000 TL ye 0 km aldı aracın gelmesini bekliyor.

hocam arkadaşı yanıltmayalım, mümkün değil o fiyata alamaz. kasım ayı kampanyasında 35.000 - 35.500 civarı alan aldı, ben bulamadım kalmadı hiçbiyerde, şimdi 38.500 liste fiyatı ve tahminim 38.000 den aşağı vermezler.
Hocam yanıltma değil fiyat gerçek ama sendika indirimi vardı %5 indirim yaptılar Aralık fiyatıydı. Şubatta araba teslim(Elazığ Opel Karalar)

vallahi hocam ben de aralık ayında araç kalmadı dediklerinde gelecek araçlardan alayım dedim olmaz dediler, fiyat değişecek dediler fiyat vermediler. ben de beklerdim şubat ayını, 34.000 lira çok iyi fiyat, güle güle kullansın.

BBNET
Geri