33.000 e kadar bu arabalardan hangisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simleso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

simleso

Aktif Üye
Selamlar arkadaşlar. 33.000 TL ye kadar aşağıdaki arabalardan hangisini tavsiye edersiniz?

1- 2011 Honda City 1.4 LS
2- 2011 Chevrolet Cruze 1.6
3- 2009 Honda Civic 1.6 Dream
4- 2010 Toyota Corolla 1.33
5- 2010 Renault Megane 1.6

Yada başka marka model tavsiyeniz var mı?

Nacizane tavsiyem bu modellerden vazgeçmen, daha farklı türde araştırmalara yönlenebilirsin...

City'den uzak dur, Corolla fren sistemlerinde sorun var araçlar toplatılıyor (internette arayabilirsin.) Megane artık en fazla sorun çıkaran reno, chevrolet yedek parçada ağlatır, bildiğim kadarıyla...

2011 Chevrolet Cruze 1.6 tavsiye ederim..tasarımını çok beğeniyorum :+1: +0 olması da avantajlı
2.alternatif olarakta 2009 Honda Civic 1.6 Dream diyorum
megane'nı listeye bile almıyorum,corollanında tasarımını çok estetik+şık bulmuyorum ama performans açısından ii bir otomobil..

hocam devir tasarruf devri az yakan vergisi az olan arabalar seni daha çok sevindirecektir. Mesela Opel Astra 1.3 CDTI sedan-hb seni fazlasıyla memnun edecektir. Bir arkadaşım 34.000 TL ye 0 km aldı aracın gelmesini bekliyor.

vw= jetta olabilir.
corollada ise 1,33 kasayı kaldırmaya bilir bende 1,6 var tavsiye ederim aklına takılan bişey varsa sorabilirisiniz.

Bende corolla 1.6 124 hp var. Çok memnunum civic den daha iyi ve 2. eli değerli, konfor ve performans güvenlik çok iyi 1.33 toyota 100 hp onun yerine 1.6 corolla elegant modelini alabilirsin anahtarsız çalışma sistemi mevcut onlarda. cruze yakışıklı ama içi daha dar ayrıca 2. eli corolla gibi değil. fluence 2011 aldık kurumumuza makam arabası olarak, kullandım beğenmedim açıkçası tamponlar en küçük darbede kırılıyor yada çöküyor orta konsol çok kötü görünüyor.

bende 2009 civic elagance var arabamı değistirecek olsam 2011 civic elagance alırdım o kadar yani

hocam öncelikle arabadaki standart donanımlar çoğu arabada opsiyonel.. buna rağmen fiyatının çok uygun olması düşündürücü değil mi?.Kullanan arkadaşlarım, arabanın motorunun karoseri taşımadığından şikayetçi. bu da yakıtı etkiliyor tabiiki...park sensör sesinin çok kısık olduğu, ani hızlanmalarda sınıfta kaldığı da şikayetler arasında. arabanın görselliğine lafım yok. gerçekten mükemmel.ama yolda giderken o görüntü vaziyeti kurtaramıyor maalesef. bunun yanında sahibinden.com müptelası biri olarak olarak araştırdığımda 1-2 yıllık geçmişi olan bir arabanın satılığa çıkma sayısı 448 ve arabalar km bile yapmamış. yani arabanın ne mal olduğunu anlayan satışa çıkarmış...ve ikinci eli de yok bu arabanın aldın mı satmak için çırpınırsın
bu istatistikleri göze alarak seçim yapmanız, yararınıza olacaktır...saygılar

Hocam herkesin kendi fikri vardır; Ama bence ve şiddetle tavsiye edeceğim model: Cee'd Cool 90 Bg dizel 6 vites, MÜKEMMEL bir araba...Şiddetle tavsiye derim, kendi görüşümdür...

broker_2007' Alıntı:
Hocam herkesin kendi fikri vardır; Ama bence ve şiddetle tavsiye edeceğim model: Cee'd Cool 90 Bg dizel 6 vites, MÜKEMMEL bir araba...Şiddetle tavsiye derim, kendi görüşümdür...

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ama sedan bakıyorum. Kia nın sedan Cerato modeline gözatmıştım. İkinci el piyasasının zayıf oluşundan dolayı kia ya bakmayı bırakmıştım.

illaki yazdığınız araçlardan birisi olacaksa 1.6 Honda civic Dream alın hocam.
Ama eğer farklı marka ve model düşünürseniz 2007 - 2008 Ford Focus 1.6 Dizel öneririm hocam.
Bende 2007 model dizel'i var. 100tl mazot ile ortalama 550 - 600 km yol yapıyorum. +ghia aracım. Donanım, konfor, sürüş performansı ve ekonomi açısından listede yazdıklarınızın daha üstünde bana göre.
33 - 34 bin tl'ye bulabilirsiniz sanırım temiz, km az ikinci el bir araç...

jetta yada passsat kesinlikle olmalı bu listede bence seçenekleri 3 e indirmekte fayda var
1-passat yada jetta
2-toyota corolla 1.6
3-honda civic
4. olarakda opelin araçlarına bakılabilir
kesinlikle megane ve chevroletden uzak durun sonra pişman olursunuz

bende 2006 model 1.5 dizel megane 2 var. İkinci el aldım (5 ay oldu) ve araba daha hiçbir problem çıkarmadı.. bu megane alma diyenleri de anlamıyorum yani.. acaba sadece benim arabam da mı problem yok:))

ucamus' Alıntı:
jetta yada passsat kesinlikle olmalı bu listede bence seçenekleri 3 e indirmekte fayda var
1-passat yada jetta
2-toyota corolla 1.6
3-honda civic

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
VW e bir türlü ısınamadım.
Toyota da güzel ama heralde 32 33 bin TL ye 2008-2009 Honda Civic Dream bulmaya çalışacağım.

simleso' Alıntı:
ucamus' Alıntı:
1-passat yada jetta
2-toyota corolla 1.6
3-honda civic

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
VW e bir türlü ısınamadım.
Toyota da güzel ama heralde 32 33 bin TL ye 2008-2009 Honda Civic Dream bulmaya çalışacağım.

VW ısınamadıysan hocam seni TATA keser ;) şaka bi yanada 33 000 TL ye sıfırmı 2.elmi onu göremedim ne istiyorsunuz? sıfırsa VW unutun derim zaten 40 TL den aşağı yok. ama 2 .el diyosanız Toyota ve civic genelde tutuluyor..

ben yılardır megane kullanıyorum ve çok da memnunum.nedir bu reno düşmanlığı anlamadım.en çok şikayet edilen araçmış...ama en çok satılan araç da megane.şikayet oranının artması da doğal.bu listedeki araçların hepsinden hem yakıt,hem yedek parça hem de servis olanaklrı bakımından daha avantajlı bir araç.

gozturkgs' Alıntı:
hocam devir tasarruf devri az yakan vergisi az olan arabalar seni daha çok sevindirecektir. Mesela Opel Astra 1.3 CDTI sedan-hb seni fazlasıyla memnun edecektir. Bir arkadaşım 34.000 TL ye 0 km aldı aracın gelmesini bekliyor.

hocam arkadaşı yanıltmayalım, mümkün değil o fiyata alamaz. kasım ayı kampanyasında 35.000 - 35.500 civarı alan aldı, ben bulamadım kalmadı hiçbiyerde, şimdi 38.500 liste fiyatı ve tahminim 38.000 den aşağı vermezler.

BBNET
Geri