Merhaba sevgili arkadaşlar. Elimde 32 bin TL gibi bir para var. Promosyon parası. İnançlarım gereği promosyon parasını kendi şahsıma kullanmak istemiyorum. Bu parayı BT sınıfı için değerlendirmeyi istiyorum. Aklımda güzel bir 3D yazıcı alma isteği var. Çünkü genellikle öğrencilere code.org, kodlabüyü, scratch 3.0 ve arduino anlatıyorum. Değişik şeyler de katmak istiyorum. Bir yandan BT sınıfının biraz olsun yeni bilgisayarlara da ihtiyacı var gibi geliyor.
Deprem bölgesindeki kardeşlerimize de göndermek aklımda ama zaten yeterince para toplandı, öğrencilere faydalı olmak da lazım diye bir çok ikilemle karşı karşıyayım. Sizden istediğim;
1-) BT sınıfı için öğrencilerin ufkunu genişletecek, faydalı olabilecek şekilde nasıl kullanmamı önerirsiniz?( Bilgisayar al, 3D yazıcı al, şu konuyu anlatmak için şunu al vs.)
2-) Orada deprem bölgesindeki insanlar varken hepsini oraya gönder.
3-) Bence şunu yap...
Yukarıdaki seçeneklerden hangisini tavsiye edersiniz efendim ya da başka önerileriniz neler olabilir?
Deprem bölgesindeki kardeşlerimize de göndermek aklımda ama zaten yeterince para toplandı, öğrencilere faydalı olmak da lazım diye bir çok ikilemle karşı karşıyayım. Sizden istediğim;
1-) BT sınıfı için öğrencilerin ufkunu genişletecek, faydalı olabilecek şekilde nasıl kullanmamı önerirsiniz?( Bilgisayar al, 3D yazıcı al, şu konuyu anlatmak için şunu al vs.)
2-) Orada deprem bölgesindeki insanlar varken hepsini oraya gönder.
3-) Bence şunu yap...
Yukarıdaki seçeneklerden hangisini tavsiye edersiniz efendim ya da başka önerileriniz neler olabilir?
Son düzenleme: