31 aralık pazartesi tatil mi?

Kodla Büyü
31 Aralık tatil değil. 31 inde ay bittiği için ekders te yok. nedeni ise o hafta maaş karşılığı dolmadığı için...

macar20' Alıntı:
31 Aralık tatil değil. 31 inde ay bittiği için ekders te yok. nedeni ise o hafta maaş karşılığı dolmadığı için...
nasıl yani biz alacaz 31 aralığı.ve ek ders yönetmeliğini iyi araştırın hocam ben de maaş karşılığı dolacak sonra ek ders diyordum ama öyle değilmiş. 4 3 4 3 4 şeklinde alıyorum.

halildeniz' Alıntı:
1 ocak ve kar tatillerinde ekders kesilmez.

hocam neye dayanarak böyle bir açıklama yaptın. tam emin olmadan başkalarını yanıltmayın isterseniz. okula gitmediğin kar tatilinde ek dersin kesilir.

31 aralık tatil değil ve o gün 4 saatlik ek dersini alırsınız. 1 Ocak Salı günü resmi tatil ve o gün 3 saatliik ek dersiniz kesilir

31 aralık tatil değildir. BT Rehber Öğretmenleri ekderslerini alırlar. 1 Ocak ise resmi tatil günüdür.Ek dersler kesilir.

ramzy' Alıntı:
halildeniz' Alıntı:
1 ocak ve kar tatillerinde ekders kesilmez.

hocam neye dayanarak böyle bir açıklama yaptın. tam emin olmadan başkalarını yanıltmayın isterseniz. okula gitmediğin kar tatilinde ek dersin kesilir.
hocam son yönetmeliğe göre kar tatillerinde ek ders kesilmez. gelişmeleri takip etmemişsiniz anlaşılan. fakat 1 Ocak konusu hala kesin değil ekdersin kesilip kesilmeyeceği

ekders puantajına baktım kar tatili dolayısıyla herhangi bir kesinti olmamış.
Yılbaşına gelince ;
Benim bildiğim kadarıyla resmi tatillerde (23 nisan,19 mayıs vb.) ekders kesilmez.Dini tatillerde(Ramazan ve kurban) kesilir.1 ocakda tüm resmi daireler izinde oluyor.Bu olayı resmi tatil olarak mı değerlendirilir ekders kesilmez mi yoksaaaaa 1 ocak noel ecnebilerin ve bizim dini bayramımız diyip ekdersi keserler mi onu anlayamadım :puhaha:

BBNET
Geri