:+1: doğrudur ama kararsızlık var ya hocam berbat bişey yakıt ekonomisi konusunda tereddütlerim var civic alırsam LPG taktırmam gerekecek ama 308 ise dizel litre fiyatlarından ziyade yakıt değerleri daha düşük...jetcool' Alıntı:hocam profil resminiz size cvp vermiyor mu![]()
Adam gibi başka dizel derken biraz daha açar mısınız? Marka model olarak....branta' Alıntı:Civic derdim ama lpg isini bosverin adam gibi baska dizel alin derim![]()
focusların dizel otomatiği yok diye biliyorum.ferdi' Alıntı:focus dizel,astra dizel
Hocam bu aracın dizel otomatiğini düşünüyorum ben benzinli de olsa araç ile ilgili deneyimleriniz fikirleriniz nelerdir...durs' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kendinizi-farkli-hissedeceksiniz-fiyat-dustu-107215993/detay/
Hocam benzinli ve eğer honda tercih edersem yakıt ekonomisi için LPG taktıracağımı düşünüyorum. Bu da artı bir 2.000 TL demek. Değer mi???aliantep27' Alıntı:Ayrıca otomatik kullanacaksan yine honda al derim...
Vallaha kardeş araba temiz ise en azından masrafın olmaz.sero35' Alıntı:Hocam benzinli ve eğer honda tercih edersem yakıt ekonomisi için LPG taktıracağımı düşünüyorum. Bu da artı bir 2.000 TL demek. Değer mi???aliantep27' Alıntı:Ayrıca otomatik kullanacaksan yine honda al derim...
Hocam ben şu anda da honda kullanıyorum. Ama malesef dizeli yok ve otomatik olunca da yakıt tüketimi fazla. LPG siz binilmez diye düşünüyorum. Otomatik vites deyince akla honda geliyor çok doğru ama arabaya binerken ekonomik olması az yakması önemli. Kararsız kaldım.aliantep27' Alıntı:Vallaha kardeş araba temiz ise en azından masrafın olmaz.sero35' Alıntı:Hocam benzinli ve eğer honda tercih edersem yakıt ekonomisi için LPG taktıracağımı düşünüyorum. Bu da artı bir 2.000 TL demek. Değer mi???aliantep27' Alıntı:Ayrıca otomatik kullanacaksan yine honda al derim...
Ben pejoya garanti vermem hele otomatikse hiç vermem.
Bak hocam piyasaya forumlara otomatik te (yeni arabalar hariç çünkü çoğu otomatiğe kaçıyor) hondalar daha fazla tutuluyor.
Kaba olacak ama bir söz vardır "Kadını kendine, arabayı başkasına seç diye". Satacağın zaman problem olmaz.
Sorunda çıkartmaz ama temiz ise tabi.
Yok hayır hocam ikinci el her ikisi için de 2008 ile 2010 arası model gibifaruk55' Alıntı:sıfır karşılaştırmasımı yapıyosunuz sayın hocam?
Hocam çok doğru söylemişsin aradığım adam sensin :idea: :idea:faruk55' Alıntı:Hocam önceki arabam 2005 civic ti şimdiki arabam 308 dizel otomatik. Tam aradığın adam ben olabilirim
Honda güzel araba heleki sen benim 2005 hondanın üst kasasından bahsediyosun süper araba, ki sende de varmış hondayı anlatmaya gerek yok. Ama şöyle bir durum var 308 i alalı bir ay kadar oldu ve ilk depoda çok rahat 1000 km yi gördüm (60lt) karışıkta. Hondada 650 km bilemedin 700 km de depo bitiyodu (50lt). ve çok canımı yakmaya başlamıştı.
308 1.6 112hp 270 tork olan bi alet kesinlikle hondadan aşşa kalmıyo hatta daha bile atak diyebilirim. Rampalarda acayip bir tırmanışa geçme durumu var honda dan daha iyi bu anlamda (kıyasladığım honda 1.6 110hp). Otomatiği konusundaki fikrim, 308 deki otomatik tam otomatik değil, hatta elektronikleştirilmiş otomatik diye geçiyor ve tam otomatiklere kıyasla (aslında çok da kullanmadım ama başka arabaları) vites geçişleri hissediliyor ama rahatsız etmiyor bence. Atıyorum vw nin DSG dediği olay kullanmadım bilmiyorum ama hissedilmez vites geçişi diye övünüyor bu 308 de o yok. Ama tekrar ediyorum beni rahatsız etmedi, bide vw nin muadil arabasıyla arada en az 10 bin var böyle bakarsak tamamen duygusal durumlar.
Ben tercihimi 308 den yana kullandım çok da memnunum. Ama ikinci el otomatik ve dizel temiz bulmak zor olabilir Allah yardımcın olsun.
Hocam bişey daha sorucam honda civic kullanmıssınız ki VTEC kasalar iç hacim olarak daha rahat ve geniş olduğunu düşünüyorum. Gerek uzun yolculuklarda konfor anlamında gerekse iç hacim genişlik anlamında karşılaştırmanız ve fikirleriniz nelerdir???faruk55' Alıntı:Hocam önceki arabam 2005 civic ti şimdiki arabam 308 dizel otomatik. Tam aradığın adam ben olabilirim
Honda güzel araba heleki sen benim 2005 hondanın üst kasasından bahsediyosun süper araba, ki sende de varmış hondayı anlatmaya gerek yok. Ama şöyle bir durum var 308 i alalı bir ay kadar oldu ve ilk depoda çok rahat 1000 km yi gördüm (60lt) karışıkta. Hondada 650 km bilemedin 700 km de depo bitiyodu (50lt). ve çok canımı yakmaya başlamıştı.
308 1.6 112hp 270 tork olan bi alet kesinlikle hondadan aşşa kalmıyo hatta daha bile atak diyebilirim. Rampalarda acayip bir tırmanışa geçme durumu var honda dan daha iyi bu anlamda (kıyasladığım honda 1.6 110hp). Otomatiği konusundaki fikrim, 308 deki otomatik tam otomatik değil, hatta elektronikleştirilmiş otomatik diye geçiyor ve tam otomatiklere kıyasla (aslında çok da kullanmadım ama başka arabaları) vites geçişleri hissediliyor ama rahatsız etmiyor bence. Atıyorum vw nin DSG dediği olay kullanmadım bilmiyorum ama hissedilmez vites geçişi diye övünüyor bu 308 de o yok. Ama tekrar ediyorum beni rahatsız etmedi, bide vw nin muadil arabasıyla arada en az 10 bin var böyle bakarsak tamamen duygusal durumlar.
Ben tercihimi 308 den yana kullandım çok da memnunum. Ama ikinci el otomatik ve dizel temiz bulmak zor olabilir Allah yardımcın olsun.
sero35' Alıntı:Adam gibi başka dizel derken biraz daha açar mısınız? Marka model olarak....branta' Alıntı:Civic derdim ama lpg isini bosverin adam gibi baska dizel alin derim![]()
yataylimit' Alıntı:İngiliz Topgear belgeselini sunan elemanlar dünyanın en kötü otomobili konulu yeni bir film yaptılar. Gelmiş geçmiş birçok otomobili fiyat/performans ölçeğinde değerlendirdiler ve bilin bakalım finalde kim vardı: Peugeot 308![]()
Dert yumağı bir marka alayım, yaptırır yaptırır binerim diyorsanız hayhay. Bende 2011 Civic AT var ve LPG ile birçok dizelden daha az yakıyorum.
Dikkatinize sunulur![]()
yataylimit' Alıntı:İngiliz Topgear belgeselini sunan elemanlar dünyanın en kötü otomobili konulu yeni bir film yaptılar. Gelmiş geçmiş birçok otomobili fiyat/performans ölçeğinde değerlendirdiler ve bilin bakalım finalde kim vardı: Peugeot 308![]()
)