30 saat ders ve BTR olur mu?

Kodla Büyü
Arkadaşlar çalıştığım okulda 30 saat dersim var..BTR olabilir miyim.Olursam kaç saat derse girme zorunluluğum var en fazla..ilgili yazıda öncelik ders diyordu sanırım bu yüzden çıkmayabilir mi?
Önceden bu konu açıldıysada kusurabakmayın...

arkadaş yıllarca derslerimizi geri almak için yapmadığımız, söylemediğimiz sözler kalmadı ve hala BTR peşindesiniz. Arkadaşlar biz öğretmeniz teknik eleman veya servis değiliz. sırf bu zihniyet yüzünden gittiğimiz okullarda 2. hatta 3. sınıf insan muamelesi görüyoruz. 30 saat ders var diyorsun nöbet tutmak mı bu kadar koydu hocam. Yazık..

30 saat dersi olan birinin hatta 29 :) saat dersi olanın BTR olması maddi açıdan mantıksız...Görevlendirmen olduğu için ücretin 2 saat azalır. Bir de kalan hangi vakitte BTR görevini ifa edeceksin?
Benim 25 saatim olsun, aha da burya yazıyorum, BTR aklımın ucundan bile geçirmem...

Bizim okulda 30 saat dersi olanlar haftalık 20 saat üzerinden ek ders alıyorlar, bence hiç gerek yok..

Ortaokulda belki olmak istersiniz ama akıllı tahtaların olduğu okulda 30 saat + BTR çok gereksiz. Sırtınıza yük almış olursunuz. 30 dersin yorgunluğu ile işlerin yetişmesi mümkün değil zaten. 20-25 saat dersim olsa kendi okulumda BTR olurum gibi. Üstüne hayır.

Arkadaşlar kafa buluyor vs. yazmış veya şaşıranlar var..
Olabilirler ben normalde meslekçiydim bu sene özel durumlarımdan dolayı tayin istemek zorunda kaldım ve tayin istediğim yerde eve yakın sadece orta okul bulunuyordu ve şu an ortaokuldayım..
Meslek te ekdersimi mumla aradığım için burada da bişeyler yapmaya çalışıyorum ayrıca işte bu btr gibi konular hakkında da tam bilgim yok sormak istedim..
Sadece bir soru sordum ve cevap istedim..
Teşekkür ederim bilgi verenler için..

panicattackoff' Alıntı:
Arkadaşlar kafa buluyor vs. yazmış veya şaşıranlar var..
Olabilirler ben normalde meslekçiydim bu sene özel durumlarımdan dolayı tayin istemek zorunda kaldım ve tayin istediğim yerde eve yakın sadece orta okul bulunuyordu ve şu an ortaokuldayım..
Meslek te ekdersimi mumla aradığım için burada da bişeyler yapmaya çalışıyorum ayrıca işte bu btr gibi konular hakkında da tam bilgim yok sormak istedim..
Sadece bir soru sordum ve cevap istedim..
Teşekkür ederim bilgi verenler için..

Hocam meslekteki gibi değil maalesef.
BTR alırsan boşuna yorulmuş olursun.
O yüzden dersin varsa hiç girme.

hocam 30 saat dersin varsa btr olursan okulda 30 saat derse girdikten sonra geri kalan gün veya saatlerde btr olabilirsin.

şöyle kaba bir hesapla günde 7 saatten 4 günde 28 saat eder. cuma günü ilk 2 saate girersin 7 saatte kadarda 5 saat btr görevi yaparsın. böylece ayda 60 saat ek ders değilde 72 saat ek ders alırsın. okul kendi okulunsa idare ile aran iyiyse işlerini yapıyorsan btr olsanda olmasanda senden yardımcı olmanı rica edecekler 30 pc nin arızasınada sen bakacaksan btr ol 12 saat daha ek ders alırsın

BBNET
Geri