arkadaşlar kendi okulunda 30 saat dersini tamamlamış bir branş öğretmeni başka bir okulda 6 saat daha derse girse bu 6 saat ek dersi alabilir mi?
hozgulen' Alıntı:arkadaşlar kendi okulunda 30 saat dersini tamamlamış bir branş öğretmeni başka bir okulda 6 saat daha derse girse bu 6 saat ek dersi alabilir mi?
hozgulen' Alıntı:ikinci bir okuldan 6 saate kadar ek ders alabildiğini duymuştum ben de onun için sordum
Hayır. Zaten 18 saat ekders alacaksınız nasıl yazacak.welat909' Alıntı:arkadaşlar bende fatih projesi kapsamında yeni bir okula görevlendirme ile geldim. Sabah müdür beyle konuşurken kimya dersine girebilir misin dedi? Bende çocuklara yardımım olsun diye evet dedim. Ben burada fazladan ek ders alabilir miyim?
buna göre branşlar olmuyor gibi ama sınıfçılar olabiliyor?????hozgulen' Alıntı:MADDE 9- (1) Öğretmen sayısının yetersiz olması hâlinde;
a) Yüksek öğrenimli olmak koşuluyla;
1) (Değişik :24/9/2012-2012/3773 B.K.K.) Bu Karar kapsamındaki yönetici ve öğretmenler dışındaki resmî görevliler ile sınıf öğretmenlerine ilköğretim, orta öğretim ve yaygın eğitim kurumlarında haftada 8 saate, (9)
......
kadar okul öncesi, meslekî ve teknik orta öğretim, özel eğitim ve yaygın eğitim kurumlarında ek ders görevi verilebilir.