30-35 TL LİK CEP TARİFESİ ÖNERİSİ

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şu an Vodafon mini extra süpertarifesindeyim.Her yöne 1000 dak 29+1 tl idi.Sözleşmem bitiyor 35 tl olacakmış.Ben aynı ücrete ücretsiz mesaj ve internet olan başka bir tarife varmı mesaj az olsa da olur kullanan tavsiyede bulunacaklar tavsiyenizi bekliyorum

şuan 19 tl avea cepte büyük bayram kullanıyorum. her yöne 1000 dk. sabit hatlara 1000dk. 15 tl yede 500 sms 500 mb internet satın aldım. toplam 34 tl.

Ben alttakini kullanıyorum. Avea Yeni Nesil 500 tarifesi

Aylık Ücret 30 TL* 30 TL**

Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 500 Dk

Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS Adedi 2000 SMS

Aylık Ücretsiz Cepten Internet Kullanımı Sınırsız***

Bende ekleme yapayım. Olur olmaz kız arkadaşıma mesaj atmayı seviyorum gece gündüz onun için çok mesajlı bir paket istiyordum bunun yanında evde olmadığım her zmana dilimindede internete girmeyi severim oda bana uyuyyordu. Kısaca 30 tlye değil 40 tlye bile bu tarifeye geçerdim :mrgreen:

su an aveanın akıllı kamu tarifesindeyiz.her yöne 500 avea 3000 ve 2gb internet var 35 lira.(su an esimin cebinden girdim foruma ordan yazıyorum)

pneuma_ex' Alıntı:
Bende ekleme yapayım. Olur olmaz kız arkadaşıma mesaj atmayı seviyorum gece gündüz onun için çok mesajlı bir paket istiyordum bunun yanında evde olmadığım her zmana dilimindede internete girmeyi severim oda bana uyuyyordu. Kısaca 30 tlye değil 40 tlye bile bu tarifeye geçerdim :mrgreen:

evet aynı tarifeyi gördüğüm gün bende balıklama daldım. hele telde internet kullanan uygulamalar için limitsiz internet olması mükemmel. birde telefonu modem olarak kullanınca internetsiz bilgisayarları da internetli yapıyorum gittiğim yerde. kısaca en kral tarife.

Avea doğru düzgün çekmiyor burda evin dışına çıkıp konuşmak zorunda kalıyoyoruz.Türkcell de böle bişey yok mu?

Turkcell genç tarife

400 dk her yöne + 2000 sms her yöne + 5000sms turkcell+ 250 dk her yöne(bu 250 dk hat geçişinden dolayı 6 ay boyunca)=>Kısaca 650 dk + 7000SMS = 19 TL

pneuma_ex' Alıntı:
Ben alttakini kullanıyorum. Avea Yeni Nesil 500 tarifesi

Aylık Ücret 30 TL* 30 TL**

Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 500 Dk

Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS Adedi 2000 SMS

Aylık Ücretsiz Cepten Internet Kullanımı Sınırsız***

hımm bu iyiye benziyor internet hızı nası

en sağlıklısı hocam
3 büyüklerin abone noktalarına gitmek veya musteri hizmetlerini arayıp bilgi almak... En cok da musteri hizmetleri...

mesela benim avea kamu657 idi sonra akıllı kamuya gecmek istedim 35 tl yeni abonelere gecis yapanlara 39 tl..
abone merkezi ole dedi..
müşteri hizmetlerini aradım 35 tl ye bagladık...

Müşteri hizmetleri bana 1 yıl aveadan ayrılmamam şartıyla %15 indirim verdi bu ay :mrgreen: Zaten yeni nesil tarifesinde 1 yıl tahahhüt imzalamıştım. Bunların kendinden haberi yok.

BBNET
Geri