yakuphan' Alıntı:Otomatik yenilemeye de kayıt oluyorsunuz. Yani 1 yıl sonra otomatik olarak kartınızdan yenileme ücreti alınacak. Bunu iptal ettirmenin bir yolunu bulmak lazım. Yoksa seneye 94$ çekebilirler.
mrtspmz' Alıntı:Ben de aldım, alırken de otomatik yeniden al seçeneğini iptal ettim fakat buna rağmen gelen eposta da otomatiğe de üye oldunuz diyordu. Girdim sitesine ve üye bilgilerimi (alırken üye bilgileri de oluşturuyorsunuz, kullanıcı adınız eposta adresiniz şifreyi kendiniz belirliyorsunuz unutmayın not edin bir kenera) neysebunları zaten biliyorsunuz ama yine de hatırlatayım dedim. Giriş yaptıktan sonra Products Order History Profile Automatic Renewal menüsünden Profili seçtim, oradan da Billing Information linkine tıkladım. Tam olarak açılan sayfanın linki ise şudur: https://account.norton.com/amsweb/editBilling.do buradan alt kısımda delete-update gibi seçenekler vardı ve ben DELETE yi seçtim, alışveriş yaptığım kart bilgilerini sildim. Sistem uyanıklık yapıyor, başlangıçta istemeseniz bile oraya kaydediyor bilgilerinizi. 12 TL ye güzel bir ürün. Herkese hayırlı olur umarım.
hbasdereli' Alıntı:Hocam kaldır Türkçesini kur kendisi aktifleştiriyor..her_dem' Alıntı:indirme işlemi sırasında hata oldu tekrar indirdim programı. ancak ingilizce indirmişim. sendeki de ingilizce mi hocam. aradım dil seçeneği var mı diye programda ama bulamadım. yoksa silip tekrar türkçesini indireyim diyorum
SHİFT+DEL' Alıntı:hbasdereli' Alıntı:Hocam kaldır Türkçesini kur kendisi aktifleştiriyor..her_dem' Alıntı:indirme işlemi sırasında hata oldu tekrar indirdim programı. ancak ingilizce indirmişim. sendeki de ingilizce mi hocam. aradım dil seçeneği var mı diye programda ama bulamadım. yoksa silip tekrar türkçesini indireyim diyorum
Bende bugün kurayım dedim nortonu.. ancak ingilizce olarak kurdu.... dil seçeneğide yok... Sizin dedğiniz gibi hesabımdan tekrar indireyim dedim.. lisans dili ingilizce yazıyor.... Türkçesini kurmak için ne yapmam lazım...