fahrican' Alıntı:Halkı memurlara karşı kışkırtmaya son gaz devam. Tarihlerini değiştirmezlerse 2014 Mart sonunda yerel seçimler yapılacak. 2 yıldan az bir süre kaldı. 3 milyon memurun ailesiyle birlikte en az 10 milyon oyu var. Bakalım gelecek seçim dönemlerinde kendisine bunları reva görenler için sandıkta nasıl karar verecekler.
kesinlikle hocam, acizliklerinden saçmalamaya başladılarpythagorean' Alıntı:Acizliğe bakın. Halkı memura karşı kışkırtıyor. Eğer bize yapacağın 3 kuruş zammın faturasını vatandaşa keseceksen zaten zam falan verme ama o makamı da terket. Böyle devleti 5 yaşındaki çocukta yönetir. Sen git kahvede kağıt oyna, tavla oyna. Boyundan büyük işlere de kalkışma bi daha!!!
Ne cezası hocam aynı memurlar arasından %60 oy alacaklardır.
Dingil. Olsaydın o zaman. Sanki hükümetin lutfu ile memur olduk. Buralara gelene kadar, ömrümüzün en güzel yılları geçti.Bu şartlarda memur olarak çalısmaya hazırım. Eminim benim gibi binlercesi vardır...
:alkis:Enver Paşa' Alıntı:libyadaki direnşçilere 300 milyon dolar gönderirken
yunanistanın doğal gaz borcu 500 milyon olduğunda borcunun silerken
suriyelileri aylık 150 milyon dolar harcarken
mse' Alıntı:şimdi mübarek kelimelerle başlıyorum,
......sesli harflerini siz koyun,
kaçak kullanım bedellerini faturalara kaydırırken 75 milyonun hakkını yemiyodun dimi
seka bugün adı bile unutuldu, tekel vs hepsini özelleştirirken 75 milyonun hakkını yemiyodun,
telekomu peşkeş çekerken 75 milyonun hakkını yemiyodun...
Valla haklısın... Doğru söze ne denir, türkiyenin nüfusu o zamanlar 70 milyondu....
:+1:Ne cezası hocam aynı memurlar arasından %60 oy alacaklardır.
Devamını ben biliyorum hocam aynen o dediğindeyuca' Alıntı:bi bitmediler .................