3 idiotsun türkçe dublajını nereden izleyebilirim?

Kodla Büyü

ftsz63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
bütün sitelere baktım hep alt yazılı varmı bildiğiniz türkçe dublajlı bir yer arkadaşlar

Türkçesi yok hocam, orjinal dilinde izlerseniz daha güzel olacağından eminim.

Sayın Hocam,

Bir proje çalışması için Türkçe dublajını bende çok araştırdım. Maalesef bulamadım.

İyi çalışmalar.

arkadaşım önermişti çok güzel filmmiş. izleme fırsatım olmadı. altyazılı indirme linkini nerden bulabiliriz arkadaşlar?

okyanus41' Alıntı:
arkadaşım önermişti çok güzel filmmiş. izleme fırsatım olmadı. altyazılı indirme linkini nerden bulabiliriz arkadaşlar?
BS player tavsiye ederim alt yazı işi için, onu oynatıcı olarak kullanmasam bile videoyu onda açtırıp altyazıyı bulduruyorum. Birkaç siteden gayet başarılı bulup getiriyor.

Ayrıca başroldeki adam aamir khan ın yine başrolde oynadığı , eğitimle ilgili "her çocuk özeldir" i de izlemeye değer bence.

sssuuulllooo' Alıntı:
okyanus41' Alıntı:
BS player tavsiye ederim alt yazı işi için, onu oynatıcı olarak kullanmasam bile videoyu onda açtırıp altyazıyı bulduruyorum. Birkaç siteden gayet başarılı bulup getiriyor.

Ayrıca başroldeki adam aamir khan ın yine başrolde oynadığı , eğitimle ilgili "her çocuk özeldir" i de izlemeye değer bence.
teşekkür ederim hocam...

Arkadaşların da dediği gibi Aamir Khan'ın 3 idiots la birlikte Taare Zameen Par - Her Çocuk Özeldir filmlerini her öğretmenin izlemesinde fayda var.
Hint filmleri biraz uzun ama arada bol bol dans müzik gibi dublaja gerek olmayan yerler var. Uzun yıllar İngiliz sömürgesinde kaldıkları için ortaya karma bir dil çıkmış. Cümle olarak ne dedikleri anlaşılmasa da İngilizceden tanıdık bir çok kelime var. Hintçe de bazı kelimelerin kullanımı da Türkçe ile ortakmış, bu filmler sayesinde öğrendim.
Altyazı ile orjinal dilinde rahatlıkla seyredebilirsiniz.

Taare Zaamen Paar
All is well

Bu ikisini çocuklara seyrettirmek istiyorum. Ama işte dublajı yok demek için girmiştim. :(

Aslında bakanlık bize tavsiye edip duracağına Yeğitek işbirliğiyle dublaj yaptırsa da öğretmenlerine öyle tavsiye etse süper olurdu bence

Mükemmel bir film ve orjinal dilinde izlenmesi gereken bir film. Sanırım Türkçesi de yok zaten.

BBNET
Geri