3 arkadaş digitürkplay almayı düşünüyoruz...

Kodla Büyü

ahmetismet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba,

Lig maçlarını izlemenin en ucuz yolu digitürkplay üyeliği alıp izlemek. düşük çözünürlüklü 259tl, yüksek çözünürlüklü 399tl. Ben daha ucuzunu bulamadım. Malum digitürk sadece tuttuğun takımın maçlarını vermiyor uygun fiyata illa bi paket ekliyor, o da astarı yüzünü geçiyor.

Aranızda illaki yapan vardır. Üç arkadaş birimiz GS, birimiz FB diğerimiz de BJK liyiz, 259luk paketi alıp adam başı bölüşücez 86 gibi bişey düşüyo adam başı. Herkes sadece kendi takımını izlicek derbi maçlarında da ev sahibi taraf izlicek öyle anlaştık.Diğer macları da birbirimize haber verip izlicez...

Tek sıkıntı şu, arkadaşlardan ikimiz aynı şehirdeyiz diğer arkadaş şehir dışında, saatleri birbirine yakın olan maçlarda digitürk durumu çakar mı? Çakarsa ne olur?

Birşey olmaz hocam ben çok izledim arkadaşımın şifresiyle farklı şehirden :)

farklı ip adreslerinden aynı anda izlenmiyor zaten
ama izlenmeye çalışırsa da bir yerde okumuştum digitürk sözleşmeyi iptal ediyormuş paranızda yazıyormuş galiba

okanbaris' Alıntı:
farklı ip adreslerinden aynı anda izlenmiyor zaten
ama izlenmeye çalışırsa da bir yerde okumuştum digitürk sözleşmeyi iptal ediyormuş paranızda yazıyormuş galiba

Hocam aynı anda izleme yok zaten. Her birimiz kendi takımının maçlarını izlicez. Benim dediğim saat 20'de ben GS maçı izlicem ankarada, aynı gün arkadaş 21:45 de FB maçını istanbulda izlicek. Mantıken nasıl gideyim ankaradan istanbula 2 dakkada...

2009 da ilk çıktığı sene, aynı anda farklı illerden izlenebiliyordu :) , şimdi ise sen izlerken arkadaşın girerse seninki iptal oluyor hemen, yani son giren izliyor aynı şifre ile.

Birde sezonun son 3 haftası tad vermez, çünkü aynı saatte başlıyor maçlar, ben eski üye olduğum için 11 ağustosa kadar 219 tl idi almadım, şimdi 259 tl olmuş.

Kısacası ortak alım önermem, zaten 12 taksit imkanı sunuyorlar.

Ucuz olanını almayın ama görüntü rezalet. HD yayın alınması lazım.

Peki işin içine bilişim katmak mümkünmü ?
yani izleyen kişi IP üzerinden görüntüyü paylaşsa olmamı ? Upload hızı iyiyse olur bence.

alpaygunes' Alıntı:
yani izleyen kişi IP üzerinden görüntüyü paylaşsa olmamı ? Upload hızı iyiyse olur bence.

Yayın sırasında ekranın ortasında ara ara kişinin üye numarası çıkıyor. Yakalandığında üyelik iptali oluyor.

ozkansedef' Alıntı:
alpaygunes' Alıntı:

Yayın sırasında ekranın ortasında ara ara kişinin üye numarası çıkıyor. Yakalandığında üyelik iptali oluyor.

muhakkak
paylaşımı anonim değilde diğer iki arkadaşa yapar mı diye söylemiştim.

ne zaman bu tarz bir başlık açılsa altında hemen hemde istisnasız üçkağıtçılığı destekleyen veya öneren paylaşımlar yapılıyor ilginç...

taraftar paketleri zaten 99 tl 10 taksitle... yüksek kalite 310 tl/ 3 = 103 tl yapar... herkes takımını izleyecekse neden taraftar paketi almıyorsunuz anlamadım? hadi standart kalite alın o da 259 tl/3 = yaklaşık 87 tl ye gelir...

hocam 3 unuzde girer izlersiniz.. bizde aldıkk ta.. pekte memnun degiliz.. çünkü goruntu 1-2 dakka gecikmeli.. dısarı ile iletişimi kesip macı oyle izlemen lazım yoksa golu onceden haber alıyorsun:d

BBNET
Geri