memursenin cevabını bekliyorum ben özellikle ... malum 10 + 8 dedi ya![]()
Hoşaf1 milletvekilligi ve 4 coca cola eder.
Yok. Reyizimizin actigi fabrika organik coca cola imiş. Ahaberde oyle soylediler.
Alınan her coca cola ümmete sıkılan bir kurşun derken şimdi bunu diyenler coca cola fabrikası açıyor.Yok. Reyizimizin actigi fabrika organik coca cola imiş. Ahaberde oyle soylediler.![]()
ben de olsam 15 yıldır maaşlar fazla hesaplanmış der.. faizini ödemek için bir 15 yıl daha çalışın derdim..Gerçekten çok bile.Adam idareciler için fazladan bir ek ödeme alır.böylece sorun ortadan kalkar.Zaten öğretmenler herşeyi hakediyor.Ben olsam maaşları yarıya indiririm.
aynen sayın hocam. bir gecede kendilerine yüzde kaç vermiş oldular. bizede tozu kalırsa ne ala.nihai teklif de geldi. 2018 için % 3,5 + 3,5 2019 için % 4 + 5 . ne kadar çok maaş veriyorlar ne kadar büyük zamlar uyguluyorlar. akşam saati toplanıp kendilerine bayram ikramiyesi düzenlemesini yapıyorlar utanmadan.
Yetkili sendika üyeleri maaşınız ne kadar ? Zammınız ne oranda(!)
hesap güzel lakin kesintiler ve birçok öğretmen için oluşacak bir üst dilimdeki vergi kesintilerini de dahil etmek lazım bu hesaba...Hocam ben matematik öğretmeniyim hemen hesaplıyorum. 1000 lira maaşımız olduğunu varsayalım. Yılda toplam 12000 lira kazanırız. ilk 6ay için %3 alacağımız için maaşımızı 1030 lira olarak alacağımızdan toplam 6180 lira almış oluruz. İkinci 6ay içinde zamlı maaş üzerinden %3 daha zam alacağız ve maaşımız 1060,9 lira olacak ve ikinci 6 ayda da toplam 6365,4 lira almış oluruz. Toplam 12545,4 lira. Yani 545,4 lira daha fazla alırız. Bu da alacağımız paranın %4,545 fazlasına denk gelir.
Sonuç olarak: 3+3 = 4,545 eder.
3+3 birbirine tersten yapıştırırsan 8 edergerçekten ikisinin toplamı 8 bile etmiyor
![]()
aynen değil mi?sanki 1m üyeyi ithal ettiler yurtdışından, bu kafa da enteresan