3.0 harddisk 2.0 olan portta neden görünmüyor

Kodla Büyü

storm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okuldan bi öğretmen arkadaşım bikaç gün önce 750 gb lik 3.0 bağlantılı bi harddisk almış. kendi laptop unda biçimlendirmiş ve içersine bişeyler atmış. okuldaki bilgisayaralara takdığında görünmedi dedi ve bana verdi. bende aldım taktım ışığı felan yanıyor yeni donanım bulundu kullanıma hazır diyor fakat bilgisayarım da görünmüyor
bilgisayaraım sağ tık yönetten harddiski görüyorum. fakat hem tamamını boş gösteriyor hemde sağ tıkkladığımda hiçbir seçeneği seçemiyorum.
3.0 lar 2.0 prtunda okunmuyor mu? yada başka ne olabilir

3.0'lar 2.0'larla çalışırlar ancak sanırım güçle ilgili bir sorun olabilir. Mümkünse ucu çift olan kablolardan edinip, iki ucunu da USB portuna takıp deneyin, tek bir USB portun verdiği enerji yetmiyor olabilir.

yakuphan' Alıntı:
3.0'lar 2.0'larla çalışırlar ancak sanırım güçle ilgili bir sorun olabilir. Mümkünse ucu çift olan kablolardan edinip, iki ucunu da USB portuna takıp deneyin, tek bir USB portun verdiği enerji yetmiyor olabilir.

hocam elimde iki başlı bağlantı kablosu yok. kendi kablomu deneyecektim ama bu hardiske gelen giriş kısmı farklı

BBNET
Geri