bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,935 29 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar 29 Ekim 2019 günü için BT Rehber Öğretmeni'in ücreti neden kesilir? Rehber öğretmen, diğer öğretmenler ve idari personele ödeme yapılmış.
Arkadaşlar 29 Ekim 2019 günü için BT Rehber Öğretmeni'in ücreti neden kesilir? Rehber öğretmen, diğer öğretmenler ve idari personele ödeme yapılmış.
B brodil Aktif Üye Mesajlar 122 29 Kasım 2019 #2 kesilmemesi lazımdı hocam. dilekçe yazınız ve neden ödenmediği hususunda bilgi alınız.
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,069 29 Kasım 2019 #3 Ben de baktım kesilmemiş. Gözden kaçmış olabilir, bilmiyor olabilirler. İdareye sözlü danışın. Aksi bir cevap almanız halinde dilekçe hakkınızı kullanarak yasal cevap isteyebilirsiniz.
Ben de baktım kesilmemiş. Gözden kaçmış olabilir, bilmiyor olabilirler. İdareye sözlü danışın. Aksi bir cevap almanız halinde dilekçe hakkınızı kullanarak yasal cevap isteyebilirsiniz.
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,935 29 Kasım 2019 #5 nermin_böte' Alıntı: nasıl anladınız o gün kesildiğini Genişletmek için tıkla ... Ekders listelerini gördüm. İdare ile görüştüm. Yanlışlıkla olmuş. Gelecek ay telafi edilecek dendi. İlginize teşekkür ederim.
nermin_böte' Alıntı: nasıl anladınız o gün kesildiğini Genişletmek için tıkla ... Ekders listelerini gördüm. İdare ile görüştüm. Yanlışlıkla olmuş. Gelecek ay telafi edilecek dendi. İlginize teşekkür ederim.
muhammed Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 392 29 Kasım 2019 #6 bomax01' Alıntı: Arkadaşlar 29 Ekim 2019 günü için BT Rehber Öğretmeni'in ücreti neden kesilir? Rehber öğretmen, diğer öğretmenler ve idari personele ödeme yapılmış. Genişletmek için tıkla ... 29 Ekim'de ek ders kesilmiyor hocam...
bomax01' Alıntı: Arkadaşlar 29 Ekim 2019 günü için BT Rehber Öğretmeni'in ücreti neden kesilir? Rehber öğretmen, diğer öğretmenler ve idari personele ödeme yapılmış. Genişletmek için tıkla ... 29 Ekim'de ek ders kesilmiyor hocam...