28000'e punto

Kodla Büyü

birgul123

Üye
Merhaba arkadaşlar, tanıdık bir arkadaşımda punto araç vardı. 2009 model, 40000km, dizel, hatasız, 90 beygir
sıfır almıştı. sorunu olmayan bir araç. sadece arka tamponda boya varmış. 28000 istiyor bi fiat arabası için bana çok geldi. sizin düşünceleriniz nedir?

Hocam, 0'ının 34.000 Tl ettiği bir Fiat'ın 40.000 Km'deki ikinci eli için 28.000 fazla geldi.

hocam 1 sene daha beklerim, veya 1000 lira daha fazla faiz öderim sıfır arabaya binerim, o para o arabaya çok

keplir' Alıntı:
Hocam, 0'ının 34.000 Tl ettiği bir Fiat'ın 40.000 Km'deki ikinci eli için 28.000 fazla geldi.

i30 a 50 vereceğime aynı fiyata golf-megane-astra-focus alırım olayına benzemiş. hangi puntonun dizeli 34 bin hocam? en ucuzu boşu 36 bin. hadi pazarlıkla 34 bine versinler boşunu.
DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75HP 38,780
DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 75HP 39,590
DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC 43,350

eğer 90 beygirse sanırım full modeli fakat eski kasa. sahibinden.com da fiyatları karşılaştır ona göre karar ver hocam.

valla hocam o kadar para veripte fiat almam
git opel corsa al daha iyi

veya 33.000 e volvo S40 lar var tavsiye ederim ;)

Arkadaşlar sorabilir miyim o kadar para veripte fiat almam derken neden böyle bir düşünce içindesiniz daha önce puntonuz oldu mu yoksa sadece duyumlarla mı yapılıyor bu yorum bende punto var ben menunum herkes km de 30 kuruş yakarken ben 20 kuruşla gidiyorum. Güvenlikte sorun yok. E tasarım da zaten tartışılmaz ödülü var. Sınıfının en geniş aracı olarak piyasaya çıkmıştı. Sadece 2. el olayı kalıyor onda da belki opel gibi br piyasası yok ama donanım olarak düşünüldüğünde bir çok marka fiatın donanımına dünyaların parasını istiyor tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama ön yargılı olmak bence doğru değil. Saygılarınla..

eğer 90 lıksa ayrıca 6 ileridir o araclar 75liklere göre çok daha seri fakat fiyat birazcık yüksek

arkadaşlar ben uzun bi süre 2008 model grande punto kullandım araç diğer fiat modellerine göre çok daha kaliteli. Türkiye' de üretilen marea, albea, hatta linea gibi modellerle kıyaslamayın. Punto doğrudan yurtdışından gelen bi araç. Ayrıca avrupa ve Türkiye'de çok tutan bi araç oldu malumunuz.
Hocam Araç dizel mi benzinli mi? 1.4 benzinli değil çünkü bildiğim kadarıyla onlar 77 beygir.

puntoyu öven arkadaşlar heralde hiç alman veya japon arabasına binmemiş fiat bu yaa 150 bin km de motorları biter 2003 model bir fiat arabam varıdı 180 bin kmde her 100 km de 1 litre yağ yakıyordu araba hemen elden çıkardım fiat alıpta hele bide dizelse uzun kmlerde memnun kalanı pek görmedim.

fiatla opelin dizelleri aynı motora sahip diye biliyorum.... motor olarak özellikle de dizelde iyidir.... ancak fiat kesinlikle güvenilşir bir araç değil hangi modeli olursa olsun fiatı bilmeyen kullanmayan azdır... genelde memnuniyetsizlik duyuyorum... yani o paraya gider e36 e46 alırım Arabaya binerim daha iyi....

bilgisayarhocam' Alıntı:
keplir' Alıntı:

i30 a 50 vereceğime aynı fiyata golf-megane-astra-focus alırım olayına benzemiş. hangi puntonun dizeli 34 bin hocam? en ucuzu boşu 36 bin. hadi pazarlıkla 34 bine versinler boşunu.
DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75HP 38,780
DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 75HP 39,590
DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC 43,350

eğer 90 beygirse sanırım full modeli fakat eski kasa. sahibinden.com da fiyatları karşılaştır ona göre karar ver hocam.

Hocam yanlış olmasın bu fiyatlar yeni puntonun fiyatlarıdır..
eski kasa puntoyu sevmem, fiatıda sevmem eme evo ile yeni kasa punto gerçekten alınabilecek arabalar..Bir de bravo ya bayılıyorum :)

omata' Alıntı:
puntoyu öven arkadaşlar heralde hiç alman veya japon arabasına binmemiş fiat bu yaa 150 bin km de motorları biter 2003 model bir fiat arabam varıdı 180 bin kmde her 100 km de 1 litre yağ yakıyordu araba hemen elden çıkardım fiat alıpta hele bide dizelse uzun kmlerde memnun kalanı pek görmedim.

Sevgili oma beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün punto hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadığın yorumundan anlaşılıyor sevgili hocam opelin 1.3 motoru ile fiatın 1.3 motoru aynı siz neden bahsediyorsunuz bu motor ödüllü bir motordur içeriğini uzun uzun yazmayacağım. Allah aşkına fiatın hangi arabasına sahiptiniz yazar mısınız ?

o paraya punto alınmaz.. honda jazz al toyota yaris al.. hatta hundai i30 al ama punto alma.. fiat marka araçlar süper ötesi kalitesiz.. honda jazz al kardeşim alırsan eminim bana ileride dua edeceksin..

sinan bey doblo 1.3 multijetti arabam sizinde motordan anlamadığınız belli hadi benim araba kötüydü aynı motora sahip aynı okulda başka bir arkadaşımın da vardı fiatı oda motor yaptırmak zorunda kaldı opel almanyanın 3.sınıf arabası kalkmış bana ödül almış motor diye övüyorsun kim vermiş ödülü o motora, ödül alması neyi değiştirirki heryıl saçma sapan model ve motorlara pratikte bisürü ödül veriyorlar Uygulamada hepsi vasat. Dikkat ederseniz ben size hiç bir markayı övmedim. Yiğidi öldür hakkını yeme ama blader punto bu yaa fiat bu yaa 3.sınıf araba ne dersen de görende seni volvoya, wv mercedes veya bmv laf ettik sanır.

omata' Alıntı:

hocam sıkıntı işte sizin gibi düşünenler yüzünden araba alamıyoruz. bozuk arabayı satarken söyledinizmi bari bu durumu. 100 km de 1 litre yağ ne demek benzinmi yakıyor yağmı yakıyor. o motor bitmiş.

yemin ederim söyledim. Bu veballi iş. benim ağzım yandı çok yakın bir akrabamdan almıştım sözüne güvendim ne motoruna baktım ne de baktırdım. 1 sene ancak bindim alıcı ığdırdan konyaya geldi benim için mühim değil yaptırırım dedi. 3000 lira masrafı vardı aldı gitti. Hocam benim marka takıntım yokki. Çocukluğum sanayide motor bloklarının arasında geçti. fiatın motorlarını iyi bilirim hayatında piston grank görmemiş mazot koklamış adam kalmış bana ödül almış motordan bahsediyor. donanım.com sitesinde üstatlar var motor konusunda oraya bakın ne diyorlar

BBNET
Geri