28 saat ders var, BTR olursam ne olur

Kodla Büyü

selen-tec

Aktif Üye
hocalarım 28 saat derse giriyorum, 8:30 / 15:00 okul, BTR olursam (kendi okuluma akıllı tahtalar kuruldu ) bu dersler ne olur sizce, kime verilir ben mi devam ederim lutfen cevaplar mısınız?

Hocam okulda tek öğretmen iseniz önce ders yükünüzü yerine getirip arta kalan derslerde BTR yapabilirsiniz, bu da 2 saat demek onun için değmez size eziyet bence.

BTR görevlendirme yönergesinde derslerine girdikten sonra kalan ders saatleri diye ibareler var öğretmenin kendisi varken dışarıdan ders tamamlama yada ücretli öğretmen talep edilemez ibareleri de vardı...

Allah kolaylık versin ..görev alsanız bir dert almasanız bir dert..Ben 20 saat derse giriyorum 36 adet akıllı tahta kuruldu okula gecen ay ve başladı sıkıntılar..Tabi birde bunun yanında idari işler ve okul öğretmenlerinin istekleri de çabası..en son sabah eokula foto atmak benim işim değil dedim diye mdr yrdmcm atar yaptı:)

Haftalık 3 saat daha fazla almak istiyorsanız btr olun derim. Zaten 15:00 a kadar okulda duruyorum,okuldaki işleri btr ler gibi zaten yapıyorum diyorsanız olun en azıından haftalık 3 aylık 12 saat (120TL) ücretinizi alın derim.Ha şu durumunuzda yapmıyorsanız,benim işim değil deyip ayrılıyorsanız o zaman 3 saate değmez :)

Sizden başka öğretmende yoksa o 28 saate siz gireceksiniz ondan sonra btr görevini yapacaksınız ;)

hocam bu ders saatiyle btr olmanın hiç bir anlamı yok çünkü tek branşsanız önce derslere girmeniz şart

Ben BTR değilim demeyi becerebilirsen olma. Yok beceremezsen ol derim. Ama 28+ BTR kafan çok güzel olur o kesin.

Siz derslerinize girin. Dışarıdan yada okuldan başka bir öğretmen başvursun btrye.

en iyisi derslere devam o zaman, BTR için de belki biri gelir gelmezse de bi şekilde halletmeye çalışırım, Allah tan idarecilerimin üslubu güzel, yalnız tahtalar kuruldu ama ilk haliyle kullanıyoruz, şifreler ve kabul alındığında toplu bir imaj atabilirsem zaman zaman sonra hiç sıkıntı olmaz gibi..teşekkür ederim hocalarım

winfast' Alıntı:
Allah kolaylık versin ..görev alsanız bir dert almasanız bir dert..Ben 20 saat derse giriyorum 36 adet akıllı tahta kuruldu okula gecen ay ve başladı sıkıntılar..Tabi birde bunun yanında idari işler ve okul öğretmenlerinin istekleri de çabası..en son sabah eokula foto atmak benim işim değil dedim diye mdr yrdmcm atar yaptı:)
bende o yüzden bu konuyu size danışayım dedim ya hocam :shock: , ama ben vazgeçtim derslere devam inşallah

BBNET
Geri