Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşalar mevcut 2006 Ford Fiesta dizel Aracımı satıp daha geniş bir araba almak istiyorum. Ben 2004-2006 arası Honda Civic Düşünüyorum. Sonradan tüp atttırabileceğim şekilde. Siz neler tavsiye edersiniz. Hyundai Accsent Era tavsiye eden oldu.
boş ver hocam aracı askerliği 25 bine aradan çıkart yapmadıysan şayet;bi de 30 u geçtiyse yaşın
benzinli de CİVİC iyi seçim; dizel alacaksan accent eralar da iyi bi tercih olabilir ama accent erayla- civic arasında kesinlikle CIVIC motor-performans olarak sınıfında en üst sıralarda..MAzda 3 sedanlarda oldukça iyi ve farklı bi seçim olabilir araştırın isterseniz..
ford almışsınız, alışmış sevmiş olmalısınız devam edin derim aynı yoldan, bir de focusunu deneyin dizel sedan,değilse daha ucuza megane alın artan para ile ya modifiye yaparsınız ya da köşeye koyar yakıtta harcarsınız..
Ford güzel lakin artık japon yada alman vw ye dönmek niyetim var. Para 25 000 benzinlide açıkcası ford yada vw yada toyota pek düşünmüyom bu araya alabileceklerim tipleri pek hoşuma gitmiyor. Dizel temizlerde bu paraya pek yok...Benzinlin servisi de geniş geniş bir araç niyet bakalım. Civiclerin fiyatları uçmuş tabi bunu sahibindene göre sölüyorum.
tanıdık doktordan ilk sahibinden orjinal 70000 km de sağ iki kapı boyalı 2004 civic 1.6 ES OTM.110 beygir BRC lpgli araç aldım. 25000 tl ye. Araç full+full sunroof-abs-esp-park sensörü-çelik jant-vb. 1 hafta oldu çok memnunum aynı paraya 2007-2008 megane alırdım fakat bundan öncede mercedes ve honda kullanmıştım reno işçilik, malzeme kalitesi vb sebeplerle içime sinmedi... Alacaksan ya alman ,ya japon alacaksın.. Diğerleri malesef tırt...
Doktor arkadaş ne aldı dersen hondanın tadını aldığı için vazgeçemedi 2011 model 5000 km de civic elegance aldı 43500 tl ye...
Hocam geniş araç düşünüyorsan bende renault scenic privillage versiyonu var.Çok memnunum.Araba dışarıdan da çok kibar gözüküyor, fakat içerisi çok geniş.Dizelini tercih et.Çokda az yakıyor.
Abiler arabayı bugün sahibinden.com vereceğim. Aracım 2006 Ford Fieasta dizel ABS. Ben 3. sahibiyim. Ben 2009 Ağustosta aldığımda 65 000 km deydi. Şuan 105 000 km de. Ben aldığımda sol ön teker ve sol arka kapı üstünde boya vardı. Aracın motoru gayet diriydi. Fiesta kullanan başka arkadaşların yorumu. Şuan var olan ufak tefek şeyleri yazayım. Satmaya düşünmeseydim. Kasko ufak onarımdan yaptıracaktım. Sağ ön teker üstünde ufak bir ezilme var düzelip boyanacak. Birde arkaplastik tanponda boya çatlayıp biraz döküldü orası boyanacak. en fazla 500 tl masrafı olur.19 500 istiyoruz. İl Manisa ilçe Turgutlu..İlgilenenler özelden mesaj atabilir. Takas düşünmüyorum.