Metehan' Alıntı:Sonunda gel sana benim arabayı satayım diyecem![]()
Metehan' Alıntı:Hocam Terralar çok tutulmuyor corollada .. Sol olan modelleri ful olduğu için o daha ço tutuluyor...
Metehan' Alıntı:Benim araba Toyota Cortolla hocam 2004 Sol Modeli. 8 Airbag,ABS,ASR,ESP, elektrikli camlar-aynalar,Toyota güvenlik sistemi,çelik jant,sis farları (ön-arka),dijital klima,ön-arka kol dayama, vs vs vsbide LPG
Hocam çizikten dolayı bagaj kapağı değişmez boyanmıştır muhtemelen. Değişme varsa kazadan dolayı değişmiştir...El-Aziz' Alıntı:bu araba nasıl arkadaşlar? telefonda konuştum çizikten dolayı bagaj kapağı değişmiş. ama boya falan yokmuş hiç bir yerinde. 26 dedi fiyata ama sanırım biraz daha düşürebiliriz fiyatı pazarlııkla.
http://www.araba.com/4756320/Hyundai-Accent-15-Era-CRDi
tuncay2744' Alıntı:Bu fiyata temiz ancak Hyundai Accent Era bulunur. 1 aydır araba bakıyorum ben artık sahibinden.com u görünce midem bulanıyor. Bu fiyata maalesef temiz Alman aracı bulamazsın. Bir tek Astra 1.6 CD öneririm oda temizine iyi fiyat çekiyorlar 22000-24000 gibi. Ama 30000 çıkabilirsen iş değişir. Ben Focus 2008 1.6 Tdci aldım tavsiye ederim :+1:
:+1: kesinlikle katılıyorum aynısını yaptımmse' Alıntı:2003-2004 seat toledo signo plus benzinli al... adam gibi bir yerde tüp taktır. Tüpün markası önemli değil... tüple birlikte 25000 tlyi bulur. 270 kmye 45 tl yaktı uzun yol. kısa yol ise 10 kmye bir litre gaz. 2 ayda bir boğaz kelebeğini aç temizle. canavar gibi araba valla, hem konfor, hem sağlam, hem yakıttta bir numara vergisi de 167 tl