25.000-30.000 TL Araç Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buyey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

buyey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar bagajı geniş, kaliteli, konforlu, ekonomik bir araç düşünüyoruz ne tavsiye edersiniz?

aklımda olanlar:
ford focus
renault sembol
opel vectra-astra
renault megane 2

birde tutulan tutulmayan modeller hakkında bilgi verirseniz sevinirim? mesela hyundai accentin 1.3 ü tutulmuyor bildiğim kadarıyla...

Re: 20.000-25.000 TL sedan araç tavsiyesi

ben mondeo dizel aldım 2003 2.0 aşağı yukarı dediğiniz fiyatlarda piyasa da pek tutulmuyor olabilir ama bagaj ve iç mekan çok geniş. 2 haftadır biniyorum. şimdilik bir sıkıntısı yok. tavsiye edebilirim.

ilhan79' Alıntı:
ben mondeo dizel aldım 2003 2.0 aşağı yukarı dediğiniz fiyatlarda piyasa da pek tutulmuyor olabilir ama bagaj ve iç mekan çok geniş. 2 haftadır biniyorum. şimdilik bir sıkıntısı yok. tavsiye edebilirim.

aldıgınız araç hakkında biraz daha bilgi verir misiniz? kmsi ne kadardı yakıtı nasıl vs.
uygun fiyata almışsınız. Takip ettiğim bir araçtır. kasası gayet tatmin edici. Yakıtı cok olması en büyük dezavantajı.genelde parçası da pahalı denir ama piyasasını bilmiyorum.

ben de bu araba konusunda acemiyim henüz. yakıt olarak 33 kuruş civarı yaktı şehir içinde. ama dediğim gibi dizel bir araç tam verimli kullanmış olmayabilirim. her parça her zaman lazım olmadığı için parça fiyatlarının ne kadar etkileyeceğini bilemem. ama yağı suyu antifirizi bunlar standart şeyler her araç için aşağı yukarı aynı. ben 220 binde aldım aracı diri bir araçtı bana 27 ye falan geldi ama takasla girmiştim. peşin fiyatı daha hesaplı olur araştırmak lazım. sanırım bin veya iki bin civarı turbo bakımı buji vs. harcama yapabilirim. bununla da uzun süre gider diye düşünüyorum. yol tutuşu iyi. ses abartı değil. benimki en boş modeli ama yine de memnunum. daha önce kullanmış kişilerin yorumlarına internetten bakabilirsiniz.

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

saydıklarınız arasında en mantıklısı megane olur.parçası ucuz, diğerlerine göre daha donanımlı, piyasası da oldukça iyi.clio seviye olarak çok daha vasat bir araç.bu fiyata az kmli ya da kazasız astra-vectra bulmanız mümkün değil.yaklaşık 3 yıl megane kullanmış birisi olarak tavsiye edebilirim.

Hocam megane 2 tavsiye ederim. 2006 makyajlı kasa kullanıyorum ve memnunum. Düşük km yüksek model alırsınız sedan kasa..

eğer bulabilirsen temiz bir focus al hocam. lpg li şehiriçi 25 kuruş civarı yakar. içi de istediğin gibi geniştir.

Vectra için fiyat makul olabilir ama aracın direksiyon simidi o parayı haketmediğini söylüyor. Daha bugün kendi aracım sattım hocam, ilan koymuştum forumda vardı keşke iletişime geçseydin. Kısmet değilmiş. Fiyatlar acayip yüksek, otomatik araç arıyorum ama pek mantıklı araçlar denk gelmiyor. Elantralara bakabilirsin hocam, seat cordoba bakabilirsin. Bagajı oldukça geniştir. Çevreden tanıdık satan olursa haber veririz

Laguna I
Benzin + LPG
2,0 Reno motor
Deri koltuk + Makam aracı
Tek geçerim

erdcannet' Alıntı:
Vectra için fiyat makul olabilir ama aracın direksiyon simidi o parayı haketmediğini söylüyor. Daha bugün kendi aracım sattım hocam, ilan koymuştum forumda vardı keşke iletişime geçseydin. Kısmet değilmiş. Fiyatlar acayip yüksek, otomatik araç arıyorum ama pek mantıklı araçlar denk gelmiyor. Elantralara bakabilirsin hocam, seat cordoba bakabilirsin. Bagajı oldukça geniştir. Çevreden tanıdık satan olursa haber veririz

ancak yazma fırsatım oldu teşekkür ederim sizlerinde tavsiyelerini dikkate alarak bu araçtan vazgeçtim.

peki bu araca ne dersiniz:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-2005-otomatik-336755551/detay/

araçta değişen yok boya kıymetsiz yerlerde 1-2 parça. bakımları yapılmış öyle söylüyor sahibi.

buyey' Alıntı:
gakgoskentli' Alıntı:
Focus tavsiye ederim lakin mümkünse otomatik olmasın.

benimde kafama o takılıyor hocam yoksa büyük ihtimalle almıştım. otomatik vites sıkıntı mı oluyor hocam?
Fordun otomatik vitesi pek iyi değil diye biliyorum şahsen otomatik olanı kullanmadım hocam lakin düz vites 1 yıl kadar kullandım gayet güzel tavsiye ederim

gakgoskentli' Alıntı:
buyey' Alıntı:
gakgoskentli' Alıntı:
Focus tavsiye ederim lakin mümkünse otomatik olmasın.

benimde kafama o takılıyor hocam yoksa büyük ihtimalle almıştım. otomatik vites sıkıntı mı oluyor hocam?
Fordun otomatik vitesi pek iyi değil diye biliyorum şahsen otomatik olanı kullanmadım hocam lakin düz vites 1 yıl kadar kullandım gayet güzel tavsiye ederim

dün araba alan satan bir abide otomatik vites deyince şanzımanına baktır çünkü şanzıman motordan daha masraflı olabiliyor dedi

BBNET
Geri