23, 24 nisan ek ders

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan menu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
24 nisan tatil değil dedi bizim müdür yardımcısı sadece 23 nisan dedi hayırdır siz nerden duydunuz hocam 24 nisanın tatil olduğunu yazı falan mı geldi

ilköğretim okullarında 24 nisanda resmi tatildir.
ek ders kesilmez.
ama formatörler 24 nisanda okulda olmak zorundadır.

hamuş' Alıntı:
24 nisan tatil değil dedi bizim müdür yardımcısı sadece 23 nisan dedi hayırdır siz nerden duydunuz hocam 24 nisanın tatil olduğunu yazı falan mı geldi

24 nisanın tatil olduğunu bilmeyen müdür yardımcıları var :scared: ....

hocam ilköğretimlerde 24 nisan zaten tatil değil mi?
ama sadece öğrencilere ve öğretmenlere tatil.
aynı zamanda herkese ek dersi tam ödeniyor zaten.

23 ve 24 nisan tatil ama idareye tatilmi onu bilmiyorum. Bizde idareden sayıldığımız için kafam iyice karıştı

Tüm problemler bitti 1 günlük ek ders sorunumuz kaldı. Çözülecek İnşaallah arkadaşlar :verymad:

ben ekders istemiyorum o gün tatil olsun yeter. bütün planlarımı ona göre yaptım..

plan yapıyorum ondan sordum, problemini başka bir başlıkla paylaşabilirsin arkadaşım.

barthez' Alıntı:
Tüm problemler bitti 1 günlük ek ders sorunumuz kaldı. Çözülecek İnşaallah arkadaşlar :verymad:
plan yapıyorum ondan sordum, problemini başka bir başlıkla paylaşabilirsin arkadaşım.

24 Nisan'daki formatörlerin ekdersleri ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.
istediğiniz belgeler varsa yazımız ekinde sunulmuştur. :P

hocalarım 23- 24 nisan önceki yıllarda tatildi bu sene artık değişti ya stadyumlarda kutlanmayacak dolayısı ile ertesi günün tatil olmasına gerek yok edi müdür yardımcısı zaten 24 ü ile ilgili bir açıklamada yok dedi siz neye dayanarak 24 ü tatil diyorsunuz ki anlamadım

menu' Alıntı:
barthez' Alıntı:
Zırvalıyorum bazen özür dilerim, ama bu zümrelerimin duyarsızlığı sinir krizlerine sokucak beni bir gün :(

menu' Alıntı:
barthez' Alıntı:
hocam madem plan yapıyorsunuz neden başlık ek dersle ilgili... :wink:
Bu arada 24 nisan tatilmiş ve biz okulca pikniğe gidicekmişiz... :D

hamuş' Alıntı:
hocalarım 23- 24 nisan önceki yıllarda tatildi bu sene artık değişti ya stadyumlarda kutlanmayacak dolayısı ile ertesi günün tatil olmasına gerek yok edi müdür yardımcısı zaten 24 ü ile ilgili bir açıklamada yok dedi siz neye dayanarak 24 ü tatil diyorsunuz ki anlamadım
bizim okulda tatil dediler de yanıltmak istemem ama bende öyle biliyorum. bütün öğretmenler ve idare tatil diyor.

24 nisan eğer tatilse tüm öğretmenlere hiç sormayın geleyim mi diye, sorarsanız gelin derler.

23-24 Nisanda ekdersini alırısn hocam ... Resmi tatillerde ekders kesilmiyor.. yönetmelikte açık ve net bir şekilde belirtilmiştir

ilgililere teşşekkür ediyorum net bilgi yok anlaşılan konuyu idaremle konuşmaya karar verdim. bakalım onlar ne diyecek.

24 nisan öğretmenlere tatil.
ek ders alırsın.
formatörsen de gitme sen öğretmen değil misin.
yönetmelik açık ve net 24 nisanla ilgili bu sene ekstra bi açıklama gelmedi bu sebeple tatilllll

ya anlamıyorum ki neden bu kadar cok söyleniyorsunuz...
millet kaç kuruşa nerelerde calışıyor biraz tatminkarr olun ya

ya arkadaslar hic mi yonetmelik okumuyoruz???
ilköğretim kurumları yonetmelinde su ibareler gecer...

Resmî Tatil Günleri
Madde 11 — Resmî tatil günleri şunlardır:
a) Cumhuriyet Bayramı (28 Ekim öğleden sonra başlar, 29 Ekim günü tören yapılır ve akşamı sona erer)
b) Yılbaşı tatili (1 Ocak günü).
c) Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, (23 Nisan günü törenden sonra başlar. 24 Nisan akşamı sona erer).
d) Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı (19 Mayıs günü törenden sonra başlar ve 20 Mayıs günü akşamı sona erer.).
e) Zafer Bayramı (30 Ağustos günü).
f) Ramazan Bayramı (Arife günü saat 13.00'te başlar 3,5 gündür).
g) Kurban Bayramı (Arife günü saat 13.00'de başlar 4,5 gündür).
h) Mahalli kurtuluş günü (1 gün).

resmi tatilde ne demek çalışmak ya? okul muduru veya mudur yardımcısı buna karar veremez...

glimmer' Alıntı:
ya anlamıyorum ki neden bu kadar cok söyleniyorsunuz...
millet kaç kuruşa nerelerde calışıyor biraz tatminkarr olun ya
İşte bunu söyleyen insan milletvekilinin de 30 Bin Lira aldığını söyleyecek. Birilerinin oturduğu yerden milyon dolarlar kazandığını, bazılarının ise 12 saat sadece karın tokluğuna çalıştığını. Neyine tatminkar olayım bunun 20 sene kimse okumadı benimle arkadaşım. Konuşmaktan aciz adam 30 Bin alcak ben 1600 liraya karın tokluğuna çalışacağım bırakta hakkımı arayayım dimi.

BBNET
Geri