hamuş' Alıntı:24 nisan tatil değil dedi bizim müdür yardımcısı sadece 23 nisan dedi hayırdır siz nerden duydunuz hocam 24 nisanın tatil olduğunu yazı falan mı geldi
işte bundan tam emin değilim.eeeee' Alıntı:biz de sonuçta öğretmeniz di mi??
plan yapıyorum ondan sordum, problemini başka bir başlıkla paylaşabilirsin arkadaşım.barthez' Alıntı:Tüm problemler bitti 1 günlük ek ders sorunumuz kaldı. Çözülecek İnşaallah arkadaşlar :verymad:
bu konuda çeşitli rivayetler var,emin değilim :|eeeee' Alıntı:biz de sonuçta öğretmeniz di mi??
sdh' Alıntı:bu konuda çeşitli rivayetler var,emin değilim :|eeeee' Alıntı:biz de sonuçta öğretmeniz di mi??
Zırvalıyorum bazen özür dilerim, ama bu zümrelerimin duyarsızlığı sinir krizlerine sokucak beni bir günmenu' Alıntı:plan yapıyorum ondan sordum, problemini başka bir başlıkla paylaşabilirsin arkadaşım.barthez' Alıntı:Tüm problemler bitti 1 günlük ek ders sorunumuz kaldı. Çözülecek İnşaallah arkadaşlar :verymad:
hocam madem plan yapıyorsunuz neden başlık ek dersle ilgili... :wink:menu' Alıntı:plan yapıyorum ondan sordum, problemini başka bir başlıkla paylaşabilirsin arkadaşım.barthez' Alıntı:Tüm problemler bitti 1 günlük ek ders sorunumuz kaldı. Çözülecek İnşaallah arkadaşlar :verymad:
bizim okulda tatil dediler de yanıltmak istemem ama bende öyle biliyorum. bütün öğretmenler ve idare tatil diyor.hamuş' Alıntı:hocalarım 23- 24 nisan önceki yıllarda tatildi bu sene artık değişti ya stadyumlarda kutlanmayacak dolayısı ile ertesi günün tatil olmasına gerek yok edi müdür yardımcısı zaten 24 ü ile ilgili bir açıklamada yok dedi siz neye dayanarak 24 ü tatil diyorsunuz ki anlamadım
teşekkürlerMetehan' Alıntı:23-24 Nisanda ekdersini alırısn hocam ... Resmi tatillerde ekders kesilmiyor.. yönetmelikte açık ve net bir şekilde belirtilmiştir
İşte bunu söyleyen insan milletvekilinin de 30 Bin Lira aldığını söyleyecek. Birilerinin oturduğu yerden milyon dolarlar kazandığını, bazılarının ise 12 saat sadece karın tokluğuna çalıştığını. Neyine tatminkar olayım bunun 20 sene kimse okumadı benimle arkadaşım. Konuşmaktan aciz adam 30 Bin alcak ben 1600 liraya karın tokluğuna çalışacağım bırakta hakkımı arayayım dimi.glimmer' Alıntı:ya anlamıyorum ki neden bu kadar cok söyleniyorsunuz...
millet kaç kuruşa nerelerde calışıyor biraz tatminkarr olun ya