YuLiaN' Alıntı:toyota corolla 2005-2007 kasalardan sol yada terra bulabilirsin hocam.
nermin_böte' Alıntı:biz satıyoruz hocam Megane II 2004 model tüplü, otomatik vites..22 000 Tl![]()
mescan' Alıntı:YuLiaN' Alıntı:toyota corolla 2005-2007 kasalardan sol yada terra bulabilirsin hocam.
bu araba bu kadar iyimi gerçekten
kafkas' Alıntı:mescan' Alıntı:YuLiaN' Alıntı:toyota corolla 2005-2007 kasalardan sol yada terra bulabilirsin hocam.
yılan gibi araba hocam, arkana hiç bakmassın emin ol. :tr:
mescan' Alıntı:YuLiaN' Alıntı:toyota corolla 2005-2007 kasalardan sol yada terra bulabilirsin hocam.
mescan' Alıntı:kafkas' Alıntı:mescan' Alıntı:YuLiaN' Alıntı:toyota corolla 2005-2007 kasalardan sol yada terra bulabilirsin hocam.
yılan gibi araba hocam, arkana hiç bakmassın emin ol. :tr:
yılan gibiotoban faresi gibi olmasında
![]()
Özellik olarak neler var toyota sol modelindeamisos55' Alıntı:mescan' Alıntı:YuLiaN' Alıntı:toyota corolla 2005-2007 kasalardan sol yada terra bulabilirsin hocam.
2004 sol kullandım,satmak zorunda kaldım,yollarda gördükçe hala içim gider.o kadar iyidir.bendeki 2004 sol modeliydi,60000 km de 25750 ye vermiştim,mart ayında
mescan' Alıntı:Özellik olarak neler var toyota sol modelindeamisos55' Alıntı:mescan' Alıntı:YuLiaN' Alıntı:toyota corolla 2005-2007 kasalardan sol yada terra bulabilirsin hocam.
2004 sol kullandım,satmak zorunda kaldım,yollarda gördükçe hala içim gider.o kadar iyidir.bendeki 2004 sol modeliydi,60000 km de 25750 ye vermiştim,mart ayında
Metehan' Alıntı:Bende Toyota Sol kullandım hocam canavar gibi araba şimdi vectra var satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz.. Comfort Modeli 10 hava yastığı park-yağmur-far sensörü-çift yönlü klima-hız sabitleyici-esp ve daha bir çok donanım var hocam. muayene yeni lastikler sıfır ayarında tüplü işli ilgilenirseniz görüşebiliriz orijinal bir araba...
Metehan' Alıntı:Sol modellerinin japon yapımları 8 hava yastıklı türkiye montaj olanlar 6 hava yastıklı hocam. Alırken ona dikkat edin. Sol canavar gibi arabadır gerçekten. birde 2005ten sonrası alın bence makyajlı kasa olarak geçiyor onlar ve panjurları felan farkllı daha güzel görünümlü 2005 ve sonrası
mescan' Alıntı:Metehan' Alıntı:Bende Toyota Sol kullandım hocam canavar gibi araba şimdi vectra var satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz.. Comfort Modeli 10 hava yastığı park-yağmur-far sensörü-çift yönlü klima-hız sabitleyici-esp ve daha bir çok donanım var hocam. muayene yeni lastikler sıfır ayarında tüplü işli ilgilenirseniz görüşebiliriz orijinal bir araba...
kaç model hocam kaç binde km si
Hasar kaydı varmı birde bunlar 6 ileri vites olanlarmisezgin meriç' Alıntı:2007 opel astra enjoy 112000km 1.3 dizel 26000 bırakırım hocam.
Bu arabanın dizelini buldum 26000 alinirmikafkas' Alıntı:Yıl 2000, Corolla 25 milyon araç ile en çok satılan otomobil olarak Guiness Rekorlar Kitabı’a girdi...
mescan' Alıntı:Bu arabanın dizelini buldum 26000 alinirmikafkas' Alıntı:Yıl 2000, Corolla 25 milyon araç ile en çok satılan otomobil olarak Guiness Rekorlar Kitabı’a girdi...
evet 6 ileri vites hocammescan' Alıntı:Hasar kaydı varmı birde bunlar 6 ileri vites olanlarmisezgin meriç' Alıntı:2007 opel astra enjoy 112000km 1.3 dizel 26000 bırakırım hocam.
sezgin meriç' Alıntı:evet 6 ileri vites hocammescan' Alıntı:Hasar kaydı varmı birde bunlar 6 ileri vites olanlarmisezgin meriç' Alıntı:2007 opel astra enjoy 112000km 1.3 dizel 26000 bırakırım hocam.
4 parça boya var. hasar kaydı 1500 tl civarı.
mescan' Alıntı:sezgin meriç' Alıntı:evet 6 ileri vites hocammescan' Alıntı:Hasar kaydı varmı birde bunlar 6 ileri vites olanlarmisezgin meriç' Alıntı:2007 opel astra enjoy 112000km 1.3 dizel 26000 bırakırım hocam.
4 parça boya var. hasar kaydı 1500 tl civarı.
en son 26 ya mı bırakırsın hangi şehirdesin peki hocam