22000-26000 arasi arac ariyorum

Kodla Büyü

SiyahAdam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Dizel veya lpg li araç önerileriniz varsa tekliflere açığım model olarak hb ve otomatik vites olabilir ama şart değil

Toyota Corolla 1.6 Terra veya Sol

Ford Focus 2005 - 2006 ghia

Opel Astra 1.6 Elegance

mescan' Alıntı:
kafkas' Alıntı:
mescan' Alıntı:
YuLiaN' Alıntı:
toyota corolla 2005-2007 kasalardan sol yada terra bulabilirsin hocam.

bu araba bu kadar iyimi gerçekten

yılan gibi araba hocam, arkana hiç bakmassın emin ol. :tr:

yılan gibi :) otoban faresi gibi olmasında :)

corollanın en çok satan modeli, bence yeni kasalardan da kaliteli :+1: şiddetle tavsiye ederim

amisos55' Alıntı:
mescan' Alıntı:
YuLiaN' Alıntı:

2004 sol kullandım,satmak zorunda kaldım,yollarda gördükçe hala içim gider.o kadar iyidir.bendeki 2004 sol modeliydi,60000 km de 25750 ye vermiştim,mart ayında
Özellik olarak neler var toyota sol modelinde

Bende Toyota Sol kullandım hocam canavar gibi araba şimdi vectra var satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz.. Comfort Modeli 10 hava yastığı park-yağmur-far sensörü-çift yönlü klima-hız sabitleyici-esp ve daha bir çok donanım var hocam. muayene yeni lastikler sıfır ayarında tüplü işli ilgilenirseniz görüşebiliriz orijinal bir araba...

mescan' Alıntı:
amisos55' Alıntı:
mescan' Alıntı:
YuLiaN' Alıntı:

2004 sol kullandım,satmak zorunda kaldım,yollarda gördükçe hala içim gider.o kadar iyidir.bendeki 2004 sol modeliydi,60000 km de 25750 ye vermiştim,mart ayında
Özellik olarak neler var toyota sol modelinde

8 hava yastığı,çelik jant,dijital klima var terradan farklı.gözüm kapalı alırım temizini bulsam.

Sol modellerinin japon yapımları 8 hava yastıklı türkiye montaj olanlar 6 hava yastıklı hocam. Alırken ona dikkat edin. Sol canavar gibi arabadır gerçekten. birde 2005ten sonrası alın bence makyajlı kasa olarak geçiyor onlar ve panjurları felan farkllı daha güzel görünümlü 2005 ve sonrası

Metehan' Alıntı:
Bende Toyota Sol kullandım hocam canavar gibi araba şimdi vectra var satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz.. Comfort Modeli 10 hava yastığı park-yağmur-far sensörü-çift yönlü klima-hız sabitleyici-esp ve daha bir çok donanım var hocam. muayene yeni lastikler sıfır ayarında tüplü işli ilgilenirseniz görüşebiliriz orijinal bir araba...

kaç model hocam kaç binde km si

Metehan' Alıntı:
Sol modellerinin japon yapımları 8 hava yastıklı türkiye montaj olanlar 6 hava yastıklı hocam. Alırken ona dikkat edin. Sol canavar gibi arabadır gerçekten. birde 2005ten sonrası alın bence makyajlı kasa olarak geçiyor onlar ve panjurları felan farkllı daha güzel görünümlü 2005 ve sonrası

bir bakayım

mescan' Alıntı:
Metehan' Alıntı:

kaç model hocam kaç binde km si

2004 model hocam 130binde araç orijinal ağır bakımları yapıldı herşeyi değişti. içine binen sıfır aldım zannediyor. birde en çok tutulan renk şimşek grisi. uzun yolda süper konforlu. ibrede 260+10 var ben 250yi gördüm tüp ile :)
25lt LPG ile 300km gidiyor kullanıma bağlı tabi.

Yıl 2000, Corolla 25 milyon araç ile en çok satılan otomobil olarak Guiness Rekorlar Kitabı’a girdi...

Ekli dosyalar

• 1075728_541362235910825_1143194213_n.jpg
    1075728_541362235910825_1143194213_n.jpg
    32.8 KB · Görüntüleme: 558
mescan' Alıntı:
kafkas' Alıntı:
Yıl 2000, Corolla 25 milyon araç ile en çok satılan otomobil olarak Guiness Rekorlar Kitabı’a girdi...
Bu arabanın dizelini buldum 26000 alinirmi

Dostum ya araba işinden anlamıyosun yada eksik soruyosun? Temizini bulursan 28 de ver düşünme

Dizel araçlarda biraz dikkatli olmalısın, en yakın serviste expertiz yaptır, onlar sana aracın gbt sini çıkartırlar. temizse al, değilse alma.

selamlar

mescan' Alıntı:
sezgin meriç' Alıntı:
mescan' Alıntı:
sezgin meriç' Alıntı:
2007 opel astra enjoy 112000km 1.3 dizel 26000 bırakırım hocam.
Hasar kaydı varmı birde bunlar 6 ileri vites olanlarmi
evet 6 ileri vites hocam
4 parça boya var. hasar kaydı 1500 tl civarı.

en son 26 ya mı bırakırsın hangi şehirdesin peki hocam

fiyatım uygun zaten hocam istanbuldayım ama arabamı bursa da bıraktım.

muhtemelende bundan sonra da bursa da olacak. :)

BBNET
Geri