günle ilgili sıkıntı olmaz hocam zaten herkes Salı biliyordu. Bu yüzden değiştirmedik.denizz' Alıntı:İnşallah gün değişikliğinden dolayı aksamalar olmaz. Bizler gelemiyoruz ama, giden arkadaşlarımıza güveniyoruz ve sizleri destekliyoruz
Medya tabi ki çağırıldı hocam basın açıklaması yapılacak. Pankartlar ve elde laptoplarla oturan BT öğretmenleri olacak. sayıyı 60-70 arası tutsak yeterli olacaktır. İnş. muvaffak oluruz.Aliosman_eser' Alıntı:arkadaşlar bu eylem için yazılı ve görsel medyaya haber verildi mi acaba...
Çünkü onlarsız bir anlamı olmaz... Sesimizi duyuracak olanlar onlar...
reyis_bey' Alıntı:işte bu kimin hazırladığı önemli değil önemli olan amacına ulaşması. umarım başarılı olur
benim durumu kast ettiyseniz biz bilgisayar sistemiyle bilgi yarışması düzenliyoruz. Ben alt yapıdan görevli öğretmenlerden biriydim. Müdürüm ise komisyonun başında. yanlış anlaşılmasın.ogretmen006' Alıntı:şöförsen bas gaza
idareciysen yaptır işini bilgisayarcıya![]()
yok hocam aklıma bile gelmedimfk' Alıntı:benim durumu kast ettiyseniz biz bilgisayar sistemiyle bilgi yarışması düzenliyoruz. Ben alt yapıdan görevli öğretmenlerden biriydim. Müdürüm ise komisyonun başında. yanlış anlaşılmasın.ogretmen006' Alıntı:şöförsen bas gaza
ogretmen006' Alıntı:yok hocam aklıma bile gelmedimfk' Alıntı:benim durumu kast ettiyseniz biz bilgisayar sistemiyle bilgi yarışması düzenliyoruz. Ben alt yapıdan görevli öğretmenlerden biriydim. Müdürüm ise komisyonun başında. yanlış anlaşılmasın.ogretmen006' Alıntı:şöförsen bas gaza