20tl lik gazla kaç km?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baysukru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

baysukru

Aktif Üye
Arkadaşlar 1.6 araçla 20tl lik gaz aldım.Malum kış ayı benzini çıkarınca km ,'ye 35kuruş yakmış.Sizce fazlamı?Litre fiyatı:2.71tl olarak aldım gazı..

fazla yakmış gibi duruyor. km'ye ortalama 25kuruş yakmakta arabam(aynen 1,6) .araba nedir hocam

arkadaşlar kısa mesafe okul ev arası toplasan günlük 10-15km birde rampa falan çok yani düz mesafe az.....araba focus2000

normal hocam kış ayında çok yakar araba. otomatik bora ile 90 tl lik gazla 240 km gidiyorum ş.içi(okul-ev arası 1.5 km)

1.6 corolla tüp benzin aldığım yere göre
shell 2,69'dan aldığımda km'de 2,63
shell 2,49'dan aldığım başka bir yer bu hafta 2,50 yaktı. bir ayara baktırın bence çok yakmış gibi geldi bana. yada gaz aldığınız yeri değiştirip bir deneyin, rolanti ayarına baktırın birde kullanıma göre bir ayar yapılıyor bilgisayarla.
NOT: Günlük 60 km bunun 6-7 km'si dik yokuş gerisi E-5 gibi. iki kez ışıklara takılıyorum :mrgreen:

hocam gazla ölçüm yaparken depoyu tamamen boşaltın fulleyip öyle ölçüm yapın 20 tl lik gazla sağlıklı ölçüm yapamazsınız

hocam eğer ki kısa mesafede aracı çalıştırıp tekrar kontağı kapattıysanız olur normal ama eğer ki hiç durmadan bu gazı yaktıysa o zaman çok genelde uzun yolda 1 lt gazla 10-11 km civarı yakar tabii hıza bağlı olarak siz kendi bölgenizdeki gazın lt.sine göre düşünün

BBNET
Geri